2777
2789
عزیزم خسته نباشی .  الهییییی یکی از بستگان البته بواسیر شدید فکر میکنم داشت قبل اینکه باردار ش ...

فیشر و همورویید رو میدونستم اما این فیستول مقعدی چه کوفتیه نمیدونستم😭😭😭خدا بهم رحم کنه فقط...طاقت جراحی و درد کشیدن دیگه ندارم ..هنوزم زخم برش سزارینم خوب نشده کامل ..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
فیشر و همورویید رو میدونستم اما این فیستول مقعدی چه کوفتیه نمیدونستم😭😭😭خدا بهم رحم کنه فقط...طاقت ...

بخودت فشار نیار عزیزم چ روحی چ جسمی . پیگیر شو وقتی اومدی تهران . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعیده جان فرصت پایان ختم تا کی هست؟

سلام مریم جون خسته نباشی عزیزم، تعداد که تکمیل بشه روز بعدش شروع میکنیم و تا یک هفته واسه خوندنش فرصت میزاریم فعلا هنوز ده جز مونده

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
بچه ها سلام خوبین؟ببخشید من درگیر مهمونام هستن. و کاش فقط خستگی از شادی بود وسط میزبانی و مهمون بازی ...

انشالله چیزی نیست نگران نباش 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
بچه ها سلام خوبین؟ببخشید من درگیر مهمونام هستن. و کاش فقط خستگی از شادی بود وسط میزبانی و مهمون بازی ...

مریم عزیز نمی دونم باید چی بگم چه جوری از خدا برات بخوام و دعا کنم چه جوری دلداریت بدم

من 3 ساله که روز به روز خاطرات می نوشتم و در انتها از خدا می خواستم که بتونم دل اطرافیانم رو شاد کنم وقتی پسرم رفت

نوشتم پسرم رفت و فرشته ام رو به خاک سپردم و خدایا دیگه هیچ حرفی باهات ندارم.......................

چون واقعا دیگه حرف زدن و نوشتن از یادم رفته

بعضی اوقات هم که دوست دارم بنویسم می گم دفترچه خاطرات رو می نوشتم که خدا بخونه خدا هم که نمی خونه

با تن و روحی که خیلی خسته است """""""""""برای توی عزیز که همیشه انرژی میدی سلامتی می خوام و شادی """"""""""""""""""

عزیزم نگران نباش یکی از اقوام مادچار شد ولی خب من نپرسیدم مراحل درمانشو ولی زود خوب شد ...انشاالله تو هم زود خوب میشی عزیزم اصلا نترس از صمیم قلبم دعا میکنم مشکلت زودتر حل بشه .... ادم وقتی مشکل روحی داره توان مقابله با مشکلات جسمی براش سخت میشه...ولی تو قوی هستی❤

زایمان قبلی طبیعی بودی؟

عزیزم میشه لطف کنی اسم گروه یا لینکش رو بگذاری؟ از کجا فهمیدی سپتوم داری؟

دکتر رزاقی جون معروف ب چشم عقابی سونو کرد ،تو سونو دید.بعد ک عکس رنگی گرفتم هم معلوم بود

بیا خصوصی بهت آی دی مدیرو بدم ادت کنه

بعدازنظرروحی خیلی داغونم شاسترس دارم اونم دلیلش چون نمیتونم ارامبخش بخورم حالم اینجوری 

تو خونه نمون عزیزم . 

با دکترت صحبت کن . خودتو اگه بدنت امادگی بیشتر ورزش و تحرک کم داری پیاده روی کم برو یا یوگا یا تمرین های سبک .

کم کم محیط اطرافت رو تغییر بده تا شادت کنه سخته اما شدنیه.. یعنی باید بشه 💪💪💪

به ارامبخش اصلا فکر نکن چون یمدت هم خوردی بیشتر بهمت میریزه .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام عزیزم بله دیشب خیلی کم لک قهوه ای بودبعدصورتی شدبعدقطع شد البته تواینترنت نوشته بدلیل ضعیف شدن ...

عزیزم اولا نگران نباش خیلیا لکه بینی دارن منم داشتم ولی خوب مال من بخاطر استرس زیاد بود سعی کن استرس نداشته باشی

عزیزم نگران نباش یکی از اقوام مادچار شد ولی خب من نپرسیدم مراحل درمانشو ولی زود خوب شد ...انشاالله ت ...

ممنونم از دلداریت.نه هر دو زایمان سزارین بودیم.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست