2777
2789
ازعصری تکون نخوردم تافردادکترم بیادبرم اون دفعه اینطورنبودم😔

سلام مهرا جان انشاالله که چیزی نیست عزیزم ..یکم استراحت کن .یکم از این فضا دور باش..اینحا ما حرف میزنم تو باز ناراحتی میکنی عزیزم

نه عزیزم ندارم ازعصری استراحت مطلقم تافردا

نترس طبیعیه ولی برا خیالت راحت بشه به شوهرت بگو از داروخونه شیاف پروژسترون بخره ک ایرانیش فرتیژست و خارجیش سیکلوژست هست یا واژینال یا رکتال بزار و دراز بکش قطع میشه

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاممنم تو 40 هفته پسرم از دست دادم  و از ماه بعد اقدام  میکنم  خدا کمک کنه این بار ...

انشاله بزودی زود باردار میشی عزیزم . دلیل زنده نموندن پسرتو پیگیری کن و روحیتو اوکی کن و برو اقدام 😊

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام مهرا جان انشاالله که چیزی نیست عزیزم ..یکم استراحت کن .یکم از این فضا دور باش..اینحا ما حرف میز ...

نه قربونت برم من حال خوبی ندارم عصری کلی واسش گریه کردم خیلی سخته 

نمیدونم عزیزم التماس دعا دارم عذاب میکشم کاش حداقل یکبارش منم دلم بچه هام میخاد دلم خونه 

میدونم عزیزم هممون صدتابچه بیاریم باچشممون دنبال اونکه رفتس خدابهت میده شک نکن همش بگواون سه تا ذخیره آخرت مامان باباشن

📣📣📣📣📣 سلاااام دوستای خوبم 🌹🌹🌹 خبر دارم چ خبری 💝💝💝😍😍😍 بی بی امروز صبحمه😉😉😉

مصی جون تبریک میگم عزیزم.ان شاءالله بارداری خوب و سلامتی رو پشت سر بذاری و بچتو صحیح و سلامت بغل بگیری

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
ان شااله🙏 سمیرا جان و الهام عزیز، امیدوارم به زودی خبر بارداری شما به این تاپیک بیاد و فرزندانی س ...

ممنون باران جانم .چه دل مهربونی داری.ان شاءالله دامن خودتم بزودی سبز بشه و تمام خوشیای عالمو با فرزند نازت تجربه کنی و کلی خاطره بسازین

کیا مثل من شیر دادن به بچه هاشون  بعد چند روز بچه هاشون پر کشیدن واسمونی شدن .دارم داغون میشم چ ...

من عزیزم پسر دو سال و دو ماهم آسمونی شد کنارش بودم وقتی چشمای قشنگشو برا همیشه بروم بست سخته خیلی سخت جانفرساست اما حکمت خداست نمیشه کاریش کرد با اشکم مینویسم با دلی که هزار تیکه شده از دوری بچم از دلتنگیش اما چی از دستم برمیاد برات از خدا صبر میخوام آرامشی از جنس خودش ان شاءالله که خودش آرومت کنه

ممنونم آذر جان عزیزم   انشالله منم همیشه دعا گوی بچه های تاپیک هستم ببخشید میگم بچه ها چون حس ص ...

مرسی عزیز دلم از دعای قشنگت 

ولی برای من دیگه یک آرزوی محاله فقط هم بخاطر شوهرم که دیگه هرگز راضی نمیشه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود