💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم سوره فجر ۲۷ تموم میشه .از اون روز به بعد ختم قرآن داریم یا توی یک روز ختم قرآن داریم؟؟
ختم قران به نیت همه بچه های تاپیک یکبار ختم میکنیم یک فرصت سه تا یک هفته ای میزاریم تا بچهای که شاغلن نمیرسن بتونن بخونن عزیزم ،چلمون سر جاش هست گلم این دفعه دوتا پیشنهاد داریم یکی ختم یاسین که باران جون گفتن یکی ختم سوره حشر که هدانا جون گفتن انشالله یکیشو انتخاب میکنیم شروع میکنیم
هداناي عزيز هيچ وقت فكر نمي كردم به اين حال دچار بشم ديشب مهمان داشتيم وقتي گفتند اي كاش يا انشالله ...
اونا هیچوقت ماها ر درک نمیکنن با زبون یا یه اخی عزیزم میگن همین
کاش بدونن که جلوی کسی که عم داره شادی نکنن من خودم خیلی رعایت میکنم کخ وقتی من یه داشته ای دارم و دیگری نداشت کاری نکنم دلم بشکنه
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
کیا مثل من شیر دادن به بچه هاشون بعد چند روز بچه هاشون پر کشیدن واسمونی شدن .دارم داغون میشم چ ...
من عزیز دلم تو تاپیکت قبلا بودم دیشب خوندم چقدر بهم ریختم برا مامانم تعریف کردم خیلی ناراحت شد گفتم باز دخترشو از دست قربونت برم فقط از خدا برات صبر میخام