2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به من جزء سیزده افتاده هر وقت شروع  کردین منم تک کنین شروع کنم. انشاالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز میکنه. به منم صبر بده غم از دست دادن دخترمو بتونم تحمل کنم بعضی وقتا واقعا کم میارم😔

خدایا شکرت🖤
سپاسگزارم عزیزم انشاله بزودی دامن شما هم سبز شه 💗💗💗

وااای هزاران بار تبریک تبریک تبریک عزیزززززم خیلی خوشحاااال شدم.مبارک باشه.الهی که خدا واست حفظش کنه 🌹🌹🌹🌹🌹الهی هزار مرتبه شکر

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

خیلی خوشحالم که میبینم چند نفر باز حامله شدن 

ان شاءالله این مسیر به سلامت بگذرونید و روزی مابقی بچه ها بشه ان شاءالله

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

بچه ها سلام خوبین؟ببخشید من درگیر مهمونام هستن. و کاش فقط خستگی از شادی بود وسط میزبانی و مهمون بازی دو سه روزه متوجه شدم فیستول مقعدی دارم 😭😭از قبل فیشر داشتم ینی بعد از بارداری اولم فیشر داشتم دکتر گفت عمل نمیخواد فقط نزار یبوست بگیری که مگه میشه این روده ها و سبستم گوارشی من انقدر مزخرفه که حد نداره😭در طول بارداری ناموفق دومم خیلی زیاد یبوست داشتم بعد زایمانم هم همینطور..با اینکه اینهمه رعایت میکنم😭😭فکر کنم باید جراحی کنم😢🙄🙄تو رو خدا دعام کنید.

نمیخوام اینجا هم عمل کنم چون هم پزشکیش رو قبول ندارم هم کسی نیست ازم مراقبت کنه..باید تا دو هفته دیگه صبر کنم برم تهران😭😭چون نمیتونم دردم رو به مهمونام بگم ولی دارم از استرس میمیرم که دوباره هنوز بعد ۶ ماه برم زیر تیغ جراحی ..

واقعا بعضی اوقات میگم بچه میخوای چکار!!همون یکی بسه..انقدر که اذیت شدم این مدت..اگه روح و روانم بود بازم یه چیزی خودم رو قوی تر میکردم ولی جسمم داره داغون میشه..

وااای هزاران بار تبریک تبریک تبریک عزیزززززم خیلی خوشحاااال شدم.مبارک باشه.الهی که خدا واست حفظش کنه ...

مریم جونییییم مرسی عزیز دلم 💜💜💜💜

الهی امیییین 🙏🙏🙏 . 

انشاله شما هم بزودی زود بی بی مثبتتو بزاری خوشحالمون کنی قشنگم 😍😍😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
مریم جونییییم مرسی عزیز دلم 💜💜💜💜 الهی امیییین 🙏🙏🙏 .  انشاله شما هم بزودی زود بی بی مثب ...

وااای خدا نکنه باردار باشم با این اوضاعی که الان دارم

بچه ها سلام خوبین؟ببخشید من درگیر مهمونام هستن. و کاش فقط خستگی از شادی بود وسط میزبانی و مهمون بازی ...

عزیزم خسته نباشی . 

الهییییی یکی از بستگان البته بواسیر شدید فکر میکنم داشت قبل اینکه باردار شه عمل کرد و بعد باردار شد و البته سزارین.چه دردیه اخه حتی تصورشم رنج اوره انشاله چ با عمل چ دارویی خوب خوب بشی گلم 😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲