2777
2789
من اصلا تخمک گذاری و اینام به هم ریخته.خیلی بی حوصله ام

عزیزم من تواین مدت که میام سونوفهمیدم اول زیردلت دردمیگیره بعددل دردمیکنی وسط نافت اون موقع ازادشده اقدام کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🌺🌺🌺🌺

پاک کن از چهره اشکت را ،ز جا برخیز

تو در من زنده ای

من در تو

من و تو با هزاران دگر این راه را دنبال می گیریم.

🌺🌺🌺🌺

هوشنگ ابتهاج

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
🌺🌺🌺🌺 پاک کن از چهره اشکت را ،ز جا برخیز تو در من زنده ای من در تو من و تو با هزاران دگر این ...

انگار این جمله رو بچه هامون دارن بهمون میگن..

امیدوارم باشیم و ادامه بدیم ..

این کتاب به من پیشنهاد شده بخونم ..کسی از ماداری عزیز این کتاب و خونده؟؟؟

قبلا این کتابو به بچه های تاپیک معرفی کردم که دوستان با مترجم های دیگه تونستن پیدا کنن..که مهم نیست.ولی دقیقا من همین کتابو دارم و تا صفحه ۴۰ خوندم فعلا.چون یکی دو روزه شروع کردم.چند وقت پیش شروع کردم ولی وسطش یه کتاب جدید خریدم اونو شروع کردم خوندم این موند😁ولی بسیار بسیار خوبه

مامانم و خواهرم و خواهر زاده ام اینو خوندن و واقعا به هر چی خواستن رسیدن

مریم ۱۹۸۳ و ابوالفضل جون ، باران دنیا جون، مریم و ارسام جون، مامان اراد ادینه جون، هدانا و فرشته جون ...

فدات شم عزیزدلم خدا حاجت دلت بده .....حاجت دل همه بچه ها که منتظر یه نی نی ناز هستن

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

دل شکسته و رها جون، باران دنیا جون، مریم ارسام جون،مامان ارد و لیاجون،ادینه وهدانا جون،فرشته نیلو زیبا و مریم و ابوالفضل جون امشب سوره فجر بنیت تکتکتون خوندم انشالله حاجت روا بشین عزیزانم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
بچه هاامروزرفتم سونوتخمک‌گذاری دعام کنیداین ماه باردارشم وناامیدنشم🙏

انشالله این ماه باردارمیشی 

مهم تر از همه اینه استرس روزا خودت دور کنی 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود