2777
2789
انشاالله عزیزم.فقط استرس از خودت دور کن

میدونی که نمیشه بدترازهمه این که فرداسال بابام ولی بخاطراینکه کسی ونبینم نرم پیشش خیلی سخته گفتم نمیام ولی ولم نمیکنن منم چون دروغگونشم رفتم وقت لیزرگرفتم که برم اونجانرم اینجوری که هرنفسم درد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی که نمیشه بدترازهمه این که فرداسال بابام ولی بخاطراینکه کسی ونبینم نرم پیشش خیلی سخته گفتم نمی ...

اخی عزیزم روح پدرت  شاد 

اگر خیلی آزارت میده رفتنت خوب نرو 

ولی سعی کن قوی باشی بالاخره نمیشه که ارتباطمون رو با دنیای اطراف قطع کنیم  من بجات بودم میرفتم و خیلی هم قوی خودمو جلوی بقیه نشون میدادم  و نشون میدادم که دارم خودمو برای مادر شدن دوباره آماده میکنم . حالا بازم خودت هر طور صلاح میدونی عزیزم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
میدونی که نمیشه بدترازهمه این که فرداسال بابام ولی بخاطراینکه کسی ونبینم نرم پیشش خیلی سخته گفتم نمی ...

روحش شاد عزیزم..میدونم.عزیزم .ولی برای شما که تو اقدام هستی خیلی استرس مهمه .بخدا همش دعات میکنم.انشاااله زودتر حامله بشی🙏🙏🙏🙏

اخی عزیزم روح پدرت  شاد  اگر خیلی آزارت میده رفتنت خوب نرو  ولی سعی کن قوی باشی بال ...

مرسی عزیزم نه واقعاقوی نیستم که بتونم اینجوروانمودکنم ازنگاهاشون بیزارم عزیزم

مرسی عزیزم نه واقعاقوی نیستم که بتونم اینجوروانمودکنم ازنگاهاشون بیزارم عزیزم

خوب پس نرو عزیزم 

خودت رو آزار نده 

ولی هیچ کس از مرگ یک جنین و نوزاد خوشحال نمیشه مگر اینکه اون آدم واقعا سیاه دل باشه ، بعضی وقت ها این برداشت غلط ماست که فکر می‌کنیم بعضی از آدم های اطرافمون خوشحال شدن از این اتفاق و یا نگاه آزار دهنده دارن 

بهرحال مهم تر از همه حال روحی خودت هست چیزایی که باعث آزارت میشه رو انجام نده اصلا 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

سلام خوبین 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

امروز رفتم پیش پسرم وازش خواستم براتون دعا کنه   گفتم باران ومامان السا تو غربتن از خدا بخواه یه السا دیگه بهش بده 

وبرای بقیه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

اسم اکثرا بردم هرکسم یادم نبود گفتم همه مامانا🤗🤗

امروز رفتم پیش پسرم وازش خواستم براتون دعا کنه   گفتم باران ومامان السا تو غربتن از خدا بخواه ی ...

مرسی عزیزم.خدا بهت آرامش بده و دعای اون فرشته معصومت پشت سرت باشه الهی.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست