2777
2789

چه کنیم؟

یه روز میگم کاش روزا زود بگذره 

یه روز میگم عمرم داره مثل برق و باد میگذره 

دو روز اعصابم به ریخته.میگم من که اون همه بارداری سختی داشتم آخرش چرا اینجوری شد؟

دوباره اقدام دوباره بارداری درد زایمان

ای بابا...گ

کارشناس ارشد حقوق قضایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من یه بار بچمو از دست دادم...اینجوری میگی انگار من از سر خوشی الان حالم اینه... خودم میدونم از ...

الهی عزیزم ..غم فرزند هرگز از یاد آدم نمیره..شاید آدم شاد بنظر برسه ولی ته قلبش هنوز اون غم هست😔😔😔

منم مطمئنم ولی من این عکسارومیبینم جیگرم میسوزه دخترش بیادزندگیشون ازاین روبه اون رومیشه شوهرش روزی ...

مهرا خانوم مگه مریم جون از اینکه بچشون دختره ناشکری کردن که شما همچین چیزی میگین ایشونم بچشو از دست دادن و الانم بابت این فرشته کوچولوش ناشکری نکردن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
مهرا خانوم مگه مریم جون از اینکه بچشون دختره ناشکری کردن که شما همچین چیزی میگین ایشونم بچشو از دست ...

نه منظورمنوبدمتوجه شدیدمن خودموگفتم که میبینم جیگرم خون میشه میبینم میسوزم خواستم به ایشون دلداری بدم وصف حال خودم بودنه ایشون

من خودم یک هفته قبل این اتفاق ناراحتی برام پیش اومدوخیلی غصه خوردم خواستم به ایشون که بدمتوجه شدن بگم ارزش نداره حتی تازایمانت شده شوهرتورفتارشونادیده بگیروتوجه نکن وقتی زاییدی خودش عوض میشه به حرف زدن ورفع کدورت نیست چون خودم این بلاسرم اومدخواستم تجربه خودموبگم

چه کنیم؟ یه روز میگم کاش روزا زود بگذره  یه روز میگم عمرم داره مثل برق و باد میگذره  دو ...

شما تهران هستین؟ اگه تهرانی تحت نظر کدوم دکتری؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
اره عزیزم توی ماه هشتم ...

عزیزم شما ماههای اخر رو داری به سلامتی میگذرونی، طبیعیه که بیشتر از یه خانم معمولی حساس و زود رنج باشی.

لطفا اهمیت نده و زیاد فکر نکن. فعلا بزرگترین کارت اینه که آرامشت رو حفظ کنی و این دو ماه مونده رو به سلامتی به پایان برسونی و بچه ات رو به آغوش بگیری.🌹🌹

ان شااله بعد تولد بچه ات و سلامتی هر دو، پوست شوهرت رو به خاطر کارهاش بکن(جمله اخرفقط محض خنده ات بود.)😉