2777
2789
ولش کن السا جون هرچی بیشتر فک کنیم بیشتر اذیت میشیم، من که بهش گفتم وقتی بچم رفت که همه نفسم رفت، حا ...

امیدوارم این روزای سختت زودتر بگذره و دوباره شادی بیاد تو دلت 

متاسفانه بعضی مردا همینن یاد نگرفتن 

شوهر من توی هر بار سقطم فقط سرزنشم کرد و بس توی سختی یک قدم برای کمک بمن برنداشت . هر وقت هم بهش گفتم گفت خودت بچه خواستی تو زندگی منو نابود کردی و از این حرفا 

همیشه تو خودم گریه کردم و سوختم و ساختم 

زندگی همینه متاسفانه به بعضی ها روی خوش نشون نمیده منم یکی از اون آدم ها هستم که زندگی بهم روی خوش نشون نداد هر بار بچه امو از دست دادم گفتم بالاخره یک روزی میاد تمام این سختی ها فراموش بشه ولی نشد که نشد 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
باشه گلی، حتما 

غصه هم نخور که ای کاش بچه رو میدادم پاتولوژی یا بند ناف یا جفت و ..

من همه اینا رو دادم به یکی از بهترین بیمارستان های تهران..ولی هیچ جوابی نیومد.گفتن همه چی نرمال بوده.با اینکه قبلش هم چند تا متخصص زنان تو بیمارستان گفتن بچه رو پاتولوژی هم بدی بعیده بتونن چیزی پیدا کنن ولی بازم من و همسرم گفتیم شاید ۱ درصد بتونن علت رو پیدا کنن.چون اکو قلب جنین هم داده بودم همه چی خوب بود

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه تو بچه نیستی اتفاقا.همسرت هنوز به بلوغ فکری نرسیده متاسفانه.ولی چاره چیه!تو که نمیخوای زندگیتو به ...

باور کنید گاهی فک میکنم شاید یه دلیل رفتن پسرم این باشه که خدا بهم فرصت داده به این زندگی درست فک کنم، تصمیم عاقلانه بگیرم وقتی فک میکنم به آخرش میرسم،جدایی. نمیدونم چقد حق دارم بدونم فکرم درسته یا نه ولی وقتی یاد پسرم میوفتم هر چی فک میکنم حتی با اینکه رفته هم من می خوام برگردونمش تو همین زندگی با همین باباش. الان کاملا ذهنم آشفته اس. رو هیچی تمرکز ندارم، دعا کنید درست بشه 

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
امیدوارم این روزای سختت زودتر بگذره و دوباره شادی بیاد تو دلت  متاسفانه بعضی مردا همینن یاد نگ ...

غم تو بزرگتره..چون توی غربتی..آدم وقتی از خانواده اش دوره همسرش میشه همه دار و ندار و امید و پناهش..و اگر یکم کم لطفی کنه خیلی دردش سخت تره

غم تو بزرگتره..چون توی غربتی..آدم وقتی از خانواده اش دوره همسرش میشه همه دار و ندار و امید و پناهش.. ...

اره من خیلی خیلی تنهام 

همش میترسم آینده ام مث پیرزن همسایه امون بشه که بچه نداره ‌ و شوهرش مرده

دایم گریه میکنه میگه تنهام 

امیدوارم این روزای سختت زودتر بگذره و دوباره شادی بیاد تو دلت  متاسفانه بعضی مردا همینن یاد نگ ...

با این حرفت موافقم زندگی به بعضی ها روی خوش نشون نمیده، البته من تو زندگی با همسرم روی خوش ندیدم. انشالله همون طور که گفتی بشه دل خودتو عزیزم

باور کنید گاهی فک میکنم شاید یه دلیل رفتن پسرم این باشه که خدا بهم فرصت داده به این زندگی درست فک کن ...

آره عزیزم تو الان همه هورمونات بهم ریخته ست..به اون قسمت داستان فکر نکن جدایی و .. چون الان بدترین زمانه..چون تو الان از گرفتن کوچکترین و بی ارزش ترین تصمیم ها عاجزی چون نه جسمت و نه روانت آماده نیست و تمرکز نداری حتی بدونی وسایل آشپزخونه ات رو کجا گذاشتی چه برسه به مسائل سرنوشت ساز😁الان عصبانی و رنجیده دلت میخواد فقط خودتو از هر چی آزار میده خلاص کنی..

اره من خیلی خیلی تنهام  همش میترسم آینده ام مث پیرزن همسایه امون بشه که بچه نداره ‌ و شوهرش مر ...

نه اینجوری نمیشه انشالله عاقبت بخیر میشی

اره من خیلی خیلی تنهام  همش میترسم آینده ام مث پیرزن همسایه امون بشه که بچه نداره ‌ و شوهرش مر ...

خدا نکنه عزیزم انشالله یکی میاد که لبامونو بخندونه شایدم چندتا

باور کنید گاهی فک میکنم شاید یه دلیل رفتن پسرم این باشه که خدا بهم فرصت داده به این زندگی درست فک کن ...

ببین منم این سری آخر دایم میگفتم طلاق ، شوهرمم میگفت طلاق 

همش میگفتم هر دو راحت میشیم میریم دنبال زندگی امون شاید هر دو بعد ها خوشبخت بشیم با کس دیگه و بچه دار هم بشیم ، ولی خوب داغ بودیم هر دو عصبی و ناراحت . 

الان زمان خوبی برای تصمیم گیری نیس منم با مری موافقم چون منم چهار ماه پیش توی شرایط تو بودم 

یکم گذشت زندگی دوباره افتاد روی روال همیشگی و هر دو از تصمیم امون صرف نظر کردیم 

تو الان اصلا به این چیزا فکر نکن فقط به سلامت جسمی و روانی خودت فکر کن 

من می خوام به خودم کمک کنم اما اگه تو زندگی همیم پس 5دقیقه وقتشو بمن دادن نباید اینقد سختش باشه، روح ...

عزیزم من بعد۴ماه نمیتونم کارخونموبکنم انگارروح وجسمم مرده بی انگیزه بی روح شدم

خدا نکنه عزیزم انشالله یکی میاد که لبامونو بخندونه شایدم چندتا

من که دیگه امیدی ندارم عزیزم 

نه سنم کمه نه شوهرم راضی میشه 

نه خدا کمکم میکنه 

اخه چطورری میتونم غیر ممکن رو ممکن کنم 

اتفاق کمی نیس که برامون افتاده خیلی ها اصلا تحمل حتی یک سقط چند روزه رو ندارن چه برسه به ماها که هفته های بالا بودیم 

حتی خیلی ها سالم زایمان میکنن بچه سالم میاد بغلشون بعدش ماهها افسردگی میگیرن 

ما باید به خودمون کمک کنیم حالا هر کس به نوعی آرامش پیدا میکنه یکی با دعا و نیایش یکی با کار کردن هر کی با یک چیزی 

انشالله این روزای سخت میگذره و هرگز دیگه تکرار نمیشه 

هر چند برای من چندین بار تکرار شد و همیشه از تکرارش وحشت داشتم