2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی عزیز دلم غمت تازه اس  شوهر منم اصلا پشتم نبود همش سرزنش می‌کرد تو بچه خواستی این طور شد&nb ...

من می خوام به خودم کمک کنم اما اگه تو زندگی همیم پس 5دقیقه وقتشو بمن دادن نباید اینقد سختش باشه، روحم زخمیه خودم مثبت فک میکنم تا سالم شه، جلوش می خندم، درد می کشم اما جلوش خفه میکنم خودمو. تا الان خودمو نگه داشته بودم گریه نگردم، اما امشب دیگه ظرفیتم لبریز شد

بخاطر زایمان سختم و فشار که بلند میشم سرم گیج میره هنوز سر پا نشدم، تمام کارهای خونم به عهده خانوادم افتاده تا شب که همسرم بیاد نوبتی میان و کارها رو انجام میدن، اونوقت کسی که اصل زندگیه منه ...😞 از آخر هم میگه دیگه سر کار نمیرم، چرا؟ چون برا دوتا کار تو خونه بلند شده، یه سفره جمع کرده نه ازش خواستم ظرفی بشوره نه چیزی خودم شستم

حالا بخندید بگید بچه شدیم😢

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
عزیزم تو باهاش راه بیا به خاطر زندگیت..همه آدما خوبی و بدی دارن..به خوبی هاش فکر کن و بپذیر که اون س ...

عزیزم مریم جون چه دل مهربونی داری تو، خدا بخاطر دل مهربونت ایشالا زودتر جواب بده

من می خوام به خودم کمک کنم اما اگه تو زندگی همیم پس 5دقیقه وقتشو بمن دادن نباید اینقد سختش باشه، روح ...

شوهر من کارایی باهام کرد این سری که بگم میشینی به حالم زار زار گریه میکنی بخدا 

فقط خودت به خودت کمک کن عزیزم 

سعی کن سرت رو گرم کنی به چیزی 

به تغذیه ات برس انشالله سریع بری اقدام 

فیلم ببین کتاب بخون هر چی که آرومت میکنه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
عزیزم مریم جون چه دل مهربونی داری تو، خدا بخاطر دل مهربونت ایشالا زودتر جواب بده

ممنونم نظر لطفته.

ببین همسرتم ضربه سختی خورده از این اتفاق و داغون و ناامیده..بعضی زوج ها خانوم صبورتره بعضیا آقا صبورتره.حالا شاید شما از همسرت صبورتر و قوی تری..ولی مهم زندگیته نزار همسرت ازت فاصله بگیره و بیشتر سمت خانواده اش جذب بشه.بهش بگو بهش نیاز داری کنارت باشه این روزا و غمتون مشترکه و بزرگه ..بگو بیا با هم دست تو دست همدیگه از این مرحله سخت زندگیمون بگذریم..باهاش با نرمی حرف بزن..آقایون خیلی راحت نرم میشن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
شوهر من کارایی باهام کرد این سری که بگم میشینی به حالم زار زار گریه میکنی بخدا  فقط خودت به خو ...

ولش کن السا جون هرچی بیشتر فک کنیم بیشتر اذیت میشیم، من که بهش گفتم وقتی بچم رفت که همه نفسم رفت، حالا جون من برا خودمم ارزشی نداره چه برسه که ازش انتظار دارم کمی درکم کنه.

خدا بزرگه السا جونم

نه خواهر کلن همینطوریه، بقول خودت یه عمر تو همون خانواده ساخته شده، پس دیگه مدلش عوض شدنی نیست.  ...

خب پس از اول همین بوده.با خودت اینجوری بگو که از اول همین بوده..ولی الان چون تو آسیب دیدی و تحملت اومده پایین این کارا و عادات و رفتارش بیشتر نمود پیدا کرده و به نظرت بیشتر میاد..

۱۰۰۱ مرتبه ذکر "یا ودود" بگو..خیلی عالیه محبتتون بیشتر میشه

به عدد ۱۰۰۱ دقت کن نه یدونه کمتر نه یدونه بیشتر

من می خوام به خودم کمک کنم اما اگه تو زندگی همیم پس 5دقیقه وقتشو بمن دادن نباید اینقد سختش باشه، روح ...

نه تو بچه نیستی اتفاقا.همسرت هنوز به بلوغ فکری نرسیده متاسفانه.ولی چاره چیه!تو که نمیخوای زندگیتو بهم بریزی و یه اعصاب خوردی دیگه واسه خودت درست کنی و تازه بعد این مصیبت بزرگ بیوفتی دنبال قهر و دعوا و ..

صبوری کن این روزا تموم میشه همسرتم اروم تر میشه

ولش کن السا جون هرچی بیشتر فک کنیم بیشتر اذیت میشیم، من که بهش گفتم وقتی بچم رفت که همه نفسم رفت، حا ...

توام الان خیلی خیلی تحت فشاری..افسردگی بعد زایمان واسه اونایی که بچه بغل هستن وجود داره چه برسه به ما که افسردگی یه طرف و اون مصیبت هم روش اضافه شد.ولی یکماه بعد زایمانت اوضاعت بهتر میشه چون از طرز حرف زدنت معلومه دختر قوی هستی ..این بهم ریختگیه الانتم یکی از عوامل مهمش تغییر شدید هورمون هات هم هست.تو با این غم زود کنار میای مطمئنم