💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها اگر واکسن هپاتیت هم نزدید جز واجباته حتما سه دوره رو کامل کنید.من دوره سومم موند آخر آذر..ولی سوال کردم دوستم ماماست و خودش بارداره گفت من در طول بارداری زدم مشکلی هم نبوده.گفت چون با بیماران سر و کار داریم نباید پشت گوش مینداختم.حالا شماها اگه اقدام هستین یا قبل اقدامتونه واکسن هپاتیت رو بزنین..هر چیزی که از کبدتون محافظت کنه با ارزشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اره الان از شوهرم پرسیدم، گفت واکسن زده. البته یادش نمیاد خود ابله مرغان رو گرفته یا نه. ولی من یاد ...
اشکال نداره ذهنتو مشغولش نکن..اونجا دکترا این پیش فرض رو تو ذهنشون دارن که مادر باردار تو بچگی واکسن آبله مرغون رو زده چون دستورالعمل وزرات بهداشته اونجاست..حتما بهش بگو من تو کشورم هنوزم این واکسن زده نمیشه و منم نمیدونم تو بچگی گرفتم یا نه!خیلی ساده ست تو آزمایش خونت مشخص میشه
بعضی از پزشکا میگن قبل اقدام واکسن آنفولانزا بزنید ولی بعضی پزشکا میگن ممکنه عوارض داشته باشه ولی هنوز ثابت نشده باشه.من که به شخصه جرات نمیکنم بزنم ..ولی خب یکی از علت های مرگ جنین داخل رحم میتونه ابتلا به آنفولانزای شدید مادر باشه به خصوص اگه با تب همراه باشه و درمان نشه
دکترم بار اول بارداریم یه چیزی رو توی خون اندازه گرفت که اسمش یادم رفته و بعد گفت که من پادتن اش رو ندارم یعنی واکسینه نشدم. فقط گفت به گربه دست نزن و ازش فاصله بگیر