2777
2789
عزیزم الهی خدا بهت صبر و آرامش بده تا بتونی با این مصیبت بزرگ کنار بیای..چون راه دیگه ای نداری

ممنون عزیزم 

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی
سلام عزیزم.برای دلت بمیرم خدا بهت صبر بده 

سلام.مرسی عزیزم.ایشالا خدا به هممون صبر بده   

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پسرم از۳۲ هفته به بعد حرکتاش کم شد توهفته۳۵ هم تموم کرد فداش بشم.ولی مشخص نشد از چی

منم پسرم تو هفته 28 حرکاتش کم شد دقیقا 10توی روز و گفتن حنما باید بارداری را ختم کنیم پسرم را با سزارین به دنیا آوردن ولی تو مراقبهای ویژه از دست دادم

من از همه عذر میخوام که اومدم گفتم چه اتفاقی افتاده عزیزم حرف باران جون بخونید امروز مهرا درخواست دو ...

فدات شم عزیزم خوندم گلم خدا رو شکر که جیزی نشده 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

از خدا میخوام تا سال بعد همتون بچه بغل باشین و دل شکستتون شاد بشه مهرا جون شما هم همینطور زود دامنت سبز بشه با یه نی نی ناز 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

من که زندگیم هیچ شده بعد دخترم خدا این روزها رو نصیب هیچ کس نکنه که واقعا سخته 😔😔😔

وای یه لحظه شوک شدم قلبم میخاست وایسه بزور بقیه صفحه ها رو خوندم دیشب هم به من پیام داد مهرا ولی دیگه جواب نداد مهرا جان عزیزم فقط برات آرامش میخام و اینکه بزودی دلت شادشه ولی بخدا این راهش نیست .

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
دنیا اومد و 10 روز تو دستگاه بود از جلوی چشمم صورتش محو نمیشه

الهی عزیزم درکت میکنپ .وقتی دستگاه رو ازآرشم جدا کرده بودن شبیه یه فرشته آزاد شده بود اخ بمیرم براش انگار راحت خوابیده بود