2777
2789
نمیدونم ژل رویال هم استفاده کنم از بچها پرسیدم کسی مصرف نکرده بود برای همین مرددم

ببین من یه خانومه رو دیدم ۴۵ سالش بود بعد از ۲۵ سال ناباروری باردار شده بود هر دو برای سونو آنومالی رفته بودیم گفت زیر نظر دکتر رضا نصر بیمارستان گاندی هستم که گویا تو آی وی اف کارش حرف نداره.گفت من ژل رویال استفاده کردم و نتیجه گرفتم خیلی هم تعریف میکرد.بعد من به مامانم گفتم که برای خاله ام که ۴۰ سالشه و ۱۲ ساله ناباروره بپرسه و بگیره گفته بودن نوع چینی دارن که بی کیفیته😐😐

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
عزیزم گفتن که بعد از ۳ ماه میتونی اقدام کنی 

انشالله

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای فک کنم دیگه زیادی مشکلو بزرگ کردنم گناه بزرگی باشه.مگه تو این دنیا فقط ما مشکل داریم.خوب یه بچه ...

تکبیر 🤗🤗🤗🤗 بله حرف حساب جواب نداره..

اصلا مثال ۱۴۰۰ سال پیش رو نزنیم هموطنان خودمون که جونای گلشون تو جنگ پرپر شدن اونایی که کل خانوادشون تو زلزله از دست دادن..پس همه باید برن خودشون خلاص کنن!!پس فکر کردیم زندگی همش شادی و عشق و حاله!!برای همه مردم کره زمین همینطوره یه پکیج پر از شادی و غم و راحتی و سختی ..

ببین من یه خانومه رو دیدم ۴۵ سالش بود بعد از ۲۵ سال ناباروری باردار شده بود هر دو برای سونو آنومالی ...

بله عزیزم نوع چینیش هست گرمی چهارتومن ولی اصلش بین ۱۲ تا ۲۰ تومن میفروشن هر کی یه قیمت

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
وای چقدر حالم بد شد 

منم‌ ی لحظه تو دلم ریخت... کارش درست نبود .. درسته اینجا مجازیه ولی این تاپیک  برای من ی چیزه دیگه ست و قبلا هم گفتم واقعا همه رو ندیده نشناخته دوست دارم چون دردمون مشترکه...در هر صورت مهرا جان نباید اینکارو میکردی...

منم‌ ی لحظه تو دلم ریخت... کارش درست نبود .. درسته اینجا مجازیه ولی این تاپیک  برای من ی چیزه د ...

متاسفانه باید بگم تمارض و تلاش برای جلب توجه دیگران ، به از دست دادن بچه و داغ دیدن مربوط نیست و ریشه در مشکلات خیلی بیشتری داره ...

منم مث روز برام روشنه که مهرک همه پیام های ما رو میخونه.بدونه که دعاش می کنم و از خدا واسش آرامش میخوام..و حتما خدا الان صلاحش رو نمیبینه که باردار بشه چون با این وضعیت روحی قراره چه گلی به سر اون فرشته بیاد!!جمله ای که قبلا به خود مهرک جان هم گفتم ..

منم‌ ی لحظه تو دلم ریخت... کارش درست نبود .. درسته اینجا مجازیه ولی این تاپیک  برای من ی چیزه د ...

والا نمیدونم دلم نمیخواست بگم ولی من ببخشید یه غلطی کردم حالشو پرسیدم، از اون موقع تو واتساب دست از سرمن برنمیداره، میگه شوهرش حالش بد شده بردنش بیمارستان گفته زنم دیشب قبل مرگش میگفته یکی دلشو شکسته از همه متنفره ... چیزای دیگه میگه بگو از کی ناراحت بوده ما مجبوریم پیگیری کنیم،، منم گفتم ببخشید دیگه پیام ندین من هیچی نمیدونم مهرا خودش هیچی هیچ کس باور نداشت بهتر بود اطرافیانش سهل انگاری نمیکردن تا به اینجا ختم نمیشد، مطئنم که دیگه مهرا صحیح و سالمه و همچین چیزی نیست ولی داره حالمو بد میکنه با این حرفاش، اعصابم بهم ریخته اخه درسته واقعا، بخدا علط کردم پرسیدم حالشو

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
والا نمیدونم دلم نمیخواست بگم ولی من ببخشید یه غلطی کردم حالشو پرسیدم، از اون موقع تو واتساب دست از ...

حتما همون یه نفر که دلشو شکونده و مسئول خودکشی ساختگی ایشونه منم🤣🤣🤣مجبوریم پیگیری کنیم😑😑😑..داستان کودکانه بسیار سطح پایین...

اصلا خودتو ناراحت نکن منم یه بنده خدایی رو به مهرک جان معرفی کردم که ایشون بهش امید و انگیزه بدن و ریالی ازش مول نگرفت چون بسیار انسان وارسته و مومنی هست ولی همین کارم با ایشون کرده.اون شخص با من تماس گرفت و گفت این خانم مهرک که شما معرفی کردید داره این کارا رو میکنه و ....من واقعا شرمنده شدم کلی عذرخ اهی کردم و از کرده خودم پشیمون شدم ولی به اون شخص هم گفتم تو رو خدا حلالم کنید من فقط نیتم کمک رسانی و امید دادن به فرد داغ دیده نا امید بوده و هرگز فکر نمیکردم باعث مزاحمت شما میشه..