2777
2789
نه عزیزم اصلا واکسن آبله مرغان همین الانم ایران وجود نداره من پرسیدم.من دبیرستان بودم آبله مرعون سخت ...

به نظرم به بچه ها میزنند!!!

یعنی ما واکسن نزدیم؟ من نمیدونم ابله مرغان گرفتم یا نه🙄🙄

والا نمیدونم دلم نمیخواست بگم ولی من ببخشید یه غلطی کردم حالشو پرسیدم، از اون موقع تو واتساب دست از ...

بگو از طریق پلیس فتا پیگیری کنه..پلیس فتا حواسش به همه چی هست😁

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم به بچه ها میزنند!!! یعنی ما واکسن نزدیم؟ من نمیدونم ابله مرغان گرفتم یا نه🙄🙄

من تو سن ۲۷ سالگی در اوردم ابله مرغون ، باور کنید مرگ جلو چشمام دیدم اینقدر سنگین بد دراورده بودم اینقدر شدید بود که با سرنگ تو حلقم اب میوه میریختن ، من بیرون زد بود ولی نه اونقدر زیاد بیشتر داخلی از داخل چشمام حلقم مری رحم داغون داغون داخل رحمو بقیه قسمتها که از درد کلا فلج شده بودم نمیتونستم راه برم اول که بیرون نزده بود با تب و لرز سردرد شدید بود بعد صبح که بیدارشدم کلا از کمر به پایین فلج شده بودم تو خونه خودمو رو زمین میکشیدم درد وحشتناک کمرم کل شکمم و زیر دلم وااای هنوز یادم میاد گریم میگیره

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
به نظرم به بچه ها میزنند!!! یعنی ما واکسن نزدیم؟ من نمیدونم ابله مرغان گرفتم یا نه🙄🙄

نه مطمئنم که واکسن آبله مرغان نزدیم.همین الانشم توی واکسن های بچه ها واکسن آبله مرغان نیست.میتونی با آزمایش بفهمی..وقتی رفتی دکتر بهش بگو نمیدونی که بچه بودی آبله مرغان گرفتی یا نه! آزمایش واست مینویسه مشخص میشه 

عزیزم  بهت  تسلیت میگم واز خدا میخام بهت  صبر بده  پسر من خوب یهو نفش به شماره ...

مرسی عزیزم.الان ده ماه،ولی اصلا نمیتونم فراموش کنم یعنی هنوز نتونستم باور کنم چی شده...نمیتونم قبول کنم خدا باهام چیکار کرده نمیتونم بپذیرم 

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی
من تو سن ۲۷ سالگی در اوردم ابله مرغون ، باور کنید مرگ جلو چشمام دیدم اینقدر سنگین بد دراورده بودم ای ...

واااای چقدر سخت😣😣😣من شنیده لودم که هر چی سن بالاتر بره سخت تر درمیاری..من دبیرستان بودم وااای توی چشمام هم دراومده بود توی دهنم و ..ولی اونایی که بچگی میگیرن سبکتره

مرسی عزیزم.الان ده ماه،ولی اصلا نمیتونم فراموش کنم یعنی هنوز نتونستم باور کنم چی شده...نمیتونم قبول ...

عزیزم الهی خدا بهت صبر و آرامش بده تا بتونی با این مصیبت بزرگ کنار بیای..چون راه دیگه ای نداری

بگو از طریق پلیس فتا پیگیری کنه..پلیس فتا حواسش به همه چی هست😁

عزیزم، خودم میدونم این حرفا وجاهت قانونی نداره، طرف تحریک بخودکشی بکنی باید صدتا دلیل بیاری اثبات کنی تهش هیچی نیست چه برسه این حرفا که ما جز دعای خیر خوبی براشون چیزی نداشتیم، من از اینکه دارن مدام پیام میدن با احساس ادم بازی میکنن ناراحتم

واااای چقدر سخت😣😣😣من شنیده لودم که هر چی سن بالاتر بره سخت تر درمیاری..من دبیرستان بودم وااای توی ...

اره عزیزم تو سنهای خیلی بالا خطرناکم هست تو سن کم خیلی سبک در میارن و پزشکام همیشه تاکید میکنن اجازه بدین تو بچگی بچها ابله مرغونشونو بگیرن حتی لازم شده به افرادی که ابله مرعون دارن نزدیک بشن تا بگیرن مخصوصا دختر خانوما که خیالشون بعد ازدواج راحت باشه

عزیزم، خودم میدونم این حرفا وجاهت قانونی نداره، طرف تحریک بخودکشی بکنی باید صدتا دلیل بیاری اثبات کن ...

احتمال عزیزان به خاطر نداشتن که شما تحصیلاتت حقوقه🙄

اره عزیزم تو سنهای خیلی بالا خطرناکم هست تو سن کم خیلی سبک در میارن و پزشکام همیشه تاکید میکنن اجازه ...

ولی کشورهای اروپایی اینطور که من شنیدم واکسنش هست و بچه ها دیگه نمیگیرن

ولی کشورهای اروپایی اینطور که من شنیدم واکسنش هست و بچه ها دیگه نمیگیرن

اره الان از شوهرم پرسیدم، گفت واکسن زده. البته یادش نمیاد خود ابله مرغان رو گرفته یا نه.

ولی من یادم نمیاد. فکر کنم گرفته باشه وقتی خیلیرکوچیگ بودم، سرخک هم گرفتم