2777
2789
و این رو هم اضافه میکنم که توی همین یک ساعتی که اعلام کردم مهرا برای من درخواست دوستی فرستاده، درخوا ...

واقعا، نمیدونم چی بگم کارشون اصلا درست نبود من بعنوان دوست فقط ازش خواستم حساس نباشه و برگرده پیشمون باهم این راهو ادامه بدیم  ولی  درست نبود که با احساس من بازی کنه من از حق خودم گذشتم امیدوارم خداوند هم از حق خودش بگذره، و مهرای عزیزم هر چه زودتر طمع مادر شدن بچشه و به آرامش برسه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
بچها دوستم، یکی ماه خورده ای بارداریش از من جلوتر بود اوایل ابان وقت زایمانشه، امروز باهم صحبت میکرد ...

چه خوب که حرفای ما بتونه جلوی یه اتفاق تلخ رو بگیره.انشالله که چیز خاصی نباشه خدا کمکش کنه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی اونم چون وضع مالیشون بده راضی نیس بچه مریص داشته باشه میگه از کجا خرجشو بیارم.

خب هیچ پزشکی قبول نمیکنه بچه رو از بین ببره!!!واای خدایا چه امتحان سختیه!!!

مریم جان بهشون گفتن ۲۴ ساعته اورژانسی جواب ازمایش میاد.مگه نمیگن امینورو میفرستن خارج؟!!

حتما داخل آزمایش میگیرن واسه من ۲۰ روز طول کشید آزمایشگاه دنا خیلی معروفه نمونه خون رو فرستادن آلمان..از همه کشورم نمونه ها رو میفرستن آزمایشگاه دنا بعد دنا میفرسته آلمان..حالا این بنده خدا رو نمیدونم

دوستان توروخدا اگه میشه هرکدومتون دو رکعت نماز هدیه کنین برا علی اصغر معجزه کنه امروز رفتن ازمایش ام ...

منم پریودم ولی حتما حتما دعاش می کنم 

مریم جان بهشون گفتن ۲۴ ساعته اورژانسی جواب ازمایش میاد.مگه نمیگن امینورو میفرستن خارج؟!!

اون سل فری هست که میفرستن خارج از کشور..آمنیوسنتز فک کنم همینجا انجام میشه

ماری عزیر گفتن بیام تو این تاپیک چقدر درد کشیده داریم منم پسرم رو بعد از چند روز بستري در nicu از ...

سلام عزیزم دل.خیلی تلخه که بهت خوش آمد بگم تو این تاپیک ولی امیدوارم با بودن کنار هم امیدوارتر بشیم و از تجربه های همدیگه استفاده کنیم و همدیگه رو دعا کنیم تا روزهای شاد ما هم برسه به لطف خدا

ماری جان، مگه ابله مرغان رو ما توی بچگی نزدیم؟ راستش من دفترچه واکسیناسیونم رو پیدا نکردم، اینها هم ...

نه عزیزم اصلا واکسن آبله مرغان همین الانم ایران وجود نداره من پرسیدم.من دبیرستان بودم آبله مرعون سخت گرفتم و احتمالا پادتن تو بدنمه هنوز..ولی اگر کسی نگرفته و دسترسی به واکسنش داره باید قبل بارداری بزنه چون خدای نخواسته آبله مرغان توی بارداری خیلی خطرناکه

سعیده جان، لطفا خودت رو ناراحت نکن. و به خودت مسلط باش. اینقدر احساسی نباش. من نمیتونم این داستان ر ...

نه هر چشم بسته ای خواب است،نه هر چشم بازی بینا...

متاسفانه باید بگم منم سخت میتونم اینو باور کنم و دلایل خودمو دارم

عزیزم مشکل قلبی پسرت چی بود؟کی از دستش دادی؟میشه کامل توضیح بدی منم پسرم مشکل قلبی داشت تو ۷ماهگی د ...

عزیزم  بهت  تسلیت میگم واز خدا میخام بهت  صبر بده 

پسر من خوب یهو نفش به شماره افتاد بردم گداشتن ان ای سی یو میگفتن یه امپول میخاد که رگ قلبش باز بشه تا اکو بشه ولی امپول تو ایران نبود 

پسرم وقتی رفت مثل فرشته ها بود 

درکت میکنم عزبزم

میشه بگی چند وقته پسرتو از دست دادی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
۱.باران ۲.مریم ۳.ارسام ۴.سعیده ۵.مامان آراد ۶.لیا۹۸ ۷.آدینه ۸.هدانا ۹.فرشته ۱۰.زیبا ۱۱.نیل ...

ممنونم عزیزم 

مهرا هم بنویس

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من از همه عذر میخوام که اومدم گفتم چه اتفاقی افتاده عزیزم حرف باران جون بخونید امروز مهرا درخواست دو ...

وای چقدر حالم بد شد