2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورم از نظر رسیدگی به خودته🙊

ای جان، من این ماه بعد ازمایشم گفت اقدام نداشته باشم تا ۸ برج بعد برم دوباره ازمایش تیروئید بدم بیینه چی شده یکبار کم کار یکبار پرکار، ولی شروع کردم صبحها ناشتا سیاهدونه و عسل میخورم، من بخاطر رژیمسختی که این چند ماه داشتم از همه چی بدور بودم فقط ویتامین ای دی اسید فولیکو گاها امگا ۳ میخوردم ، الانم همینارو ادامه میدم عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
وای اتفاقی براش نیوفته کاش بیاد یه خبری از خودش بده خیلی نگران شدم 

انشالله که هیچی نیست ببخشید منم اومدم گفتم اول ترسیدم ولی حرفهای باران جون منطقی بود ارومم کرد

میدونم که مهرا به عنوان خواننده خاموش پیام ها رو میخونه.

برای مهرا می نویسم:

مهرا جان، هیچ کس نمی تونه به شما کمک کنه به جز خودت. شما باید به خودت، به جسم و روحت احترام بذاری، یعنی اینکه براشون ارامش ایجاد کنی تا بتونی هم جسم و هم روحت رو شاد نگه داری. شاید بهتر باشه یه مدت قرص هایی که دکتر واسه آرامش اعصابت بهت داده رو بخوری و به خودت برسی، و با خودت فکر کنی که چه کارهایی میتونی بکنی تا توی زندگی ات آرامش رو پیدا کنی. ما هم فقط میتونیم برات دعا کنیم.🙏

من توی یه مقاله خوندم که خوب نیست.

جدی، من توی بعضی سایتها خوندم خیلی تعریف شده بود ولی خوب نمیشه زیاد به اینجور مطالب اطمینا پیدا کرد ، من حتی یکجا خوندم نوشته بودن مرکز ناباروی ابن سینا اینو به زوجین میده واقعا برام جای سوال شد

سلام به همه دوستان خوبین هدانا جونم من الان خوندم پی ام ها رو از مهرا خبر بگیر دلم ریخت تو روخدا اگه شمارش داری زنگ بزن باهاش حرف بزن بهمون خبر بده

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
ماری عزیر گفتن بیام تو این تاپیک چقدر درد کشیده داریم منم پسرم رو بعد از چند روز بستري در nicu از ...

عزیزم... متاسفم.. نگران سنت نباش اگه خدا بخواد همه چی مقدوره... منم ۳۸ هستم بچه اولم رو از دست دادم... به حرف هیچ کس اهمیت نمیدم و به خدا امیدوارم...شما هم‌قوی باش و امیدوار...

وای فک کنم دیگه زیادی مشکلو بزرگ کردنم گناه بزرگی باشه.مگه تو این دنیا فقط ما مشکل داریم.خوب یه بچه که ندیدمش نه بغلش کردیم نه ازش خاطره داریم از دلمون برداشتن...سخته ولی غیر قابل تحمل نیست.منم مادرم منم نارحتم منم یادم میافته جیگرم میسوزه ولی زندگی میکنم چون به کارای خدا اعتماد دارم.امام حسین با اون نزدیکی به خدا با اون معصومیت تو یه روز تموم بچه هاش جلو چشمش پرپرشدن.یه لحطه فقط خودمونو بذاریم جای حضرت رباب که بچه ۶ماهشو تیر زدن به گلوش.نمیخوام اینجا نوحه سرایی کنم ولی یکمم به خودمون بیاییم از خدا بخواییم دیگه با بچه امتحانمون نکنه.ماصبرپیشه کنیم خدا هم رحمتشو به مابایه بچه سالم برسونه.

البته خودمم میگم ها خواهرای عزیزم.توروخدا دیگه ناشکری نکنیم بگیم ای خدا قربون خودت ومصلحتت بشم.یکمم انرژی مثبت بهیم باهم هم روحیمونو تقویت کنیم هم جسممونو...هرروز برا یکیمون انرژی مثبت جذب کنیم دعا کنیم.

قال پریناز(س)😎