2777
2789
حالا من پیش بهترین متخصص رفتم بهترین دارو هارو خریدم .ولی ماه آخر رفتم یه بیمارستانی که اصلا قرار نب ...

پس لحظات خوب و معجزه هم داشتی تو زندگیت مث همه آدم های دنیا..همون که از تصادف نجات پیدا کردید..پس دوباره منتظر معجزه باش و به خدا اعتماد کن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
دختر عمه منم حامله شد اصلا آزمایشات غربالگری نرفت بخاطر هزینه گرونش  دایم هم مشت میزد توی شکمش ...

عزیزم انشاالله که تو هم مامان میشی بزودی زود دوستم ۴تا زایمان زودرس داشت با اینکه سرکلاژم بود ولی خداروشکر الان دخترش هفت ماهه است از زایمان پنجم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشاالله که تو هم مامان میشی بزودی زود دوستم ۴تا زایمان زودرس داشت با اینکه سرکلاژم بود ولی خد ...

جدی میگی وقتی این خبرا رو میشنوم امید پیدا میکنم یعنی واقعا میشه برای منم معجزه ای اتفاق بیفته. 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

خسته شدم از این همه سکوت خونه 

همیشه تلویزیون روشن میکنم حتی اگه نبینم فقط برای اینکه خونه ام از این سکوت در بیاد 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
دختر عمه منم حامله شد اصلا آزمایشات غربالگری نرفت بخاطر هزینه گرونش  دایم هم مشت میزد توی شکمش ...

من هییییچ وقت مث اینبار تو زندگیم با همه وجودم معنی اینکه؛فقط باااید خدا بخواد و بس؛ رو حس نکرده بودم ..چون منم همه جور مراقبت و بهترین تغذیه و آرامش کامل و ..ولی تهش اینطوری شد.البته خیلی فعالیتم زیاد بود و سرپا بودم ولی خب از یه زن روستایی باردار که دیگه بیشتر کار نمیکردم..کار خونه خودمو انجام میدادم.

آنچه دلم خواست نه آن میشود

هر چه خدا خواست همان میشود

اکثرا رفتن یا لالا یا پیش شوهراشون  من یک دوش گرفتم سبک شدم جات خالی یکم عدسی هم گذاشتم

نوش جونت..با پیاز بخور که حسابی ضد عفونی کننده ست.

پس لحظات خوب و معجزه هم داشتی تو زندگیت مث همه آدم های دنیا..همون که از تصادف نجات پیدا کردید..پس دو ...

اره عزیزم برام معجزه هم پیش اومده.همیشه به خدا امید دارم .ولی ای کاش باز برام معجزه میکرد و پسرم برام نگه میداشت .بخاطر بی کفایتی دکترا که واگذار شون کردم به همون خدا پسرم و از دست بدم