2777
2789
اون لحظه شیر اومدن هم مادرو دق مرگ میکنه شیر بیاد و بغلت بچت نباشه تا مغز استخون میسوزونه آدمو

شيرهايي كه ذخيره كردم هنوز تو فريزر هست فكر مي كنم هيچ وقت اون آدم سابق نشم

اگه يك لحظه بهش فكر نكنم فكر مي كنم حتما مادر بدي هستم فكر كه مي كنم آتيش مي گيرم

ممنون عزیزم مرسی از لطفت

۲۰ بهمن ماه روز شهادت حصرت فاطمه بود هشت ماهه تقریبا 

تاپیکتو فک سه بار خوندم  هموندموقع  که زدیش خاموش خودندم 

همه حرفات یادمه 

یه بارم بعد آسمونی شدن بچم مامان فاطمه عزیز  میدونم که درد تو سختتر بود چقدر با حرفات گریه کردم  فقط و فقط از خدا برات بهترینها را میخام 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شيرهايي كه ذخيره كردم هنوز تو فريزر هست فكر مي كنم هيچ وقت اون آدم سابق نشم اگه يك لحظه بهش فكر نكن ...

بچتون تو بیمارستان  بستری بود عزیزم خودتو با این کار عذاب نده اون شیرو بریز با دیدنش هروز عداب میکشی و بچتون هم ناراحت میشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم همش نگران سرما بودم همش میگفتم الان سردشه همش میگفتم الان رو خاک چجوری خوابیده الان بدنش درد میگ ...

فدای قلبت عزیزم.درکت میکنم .خیلی سخته .منم وقتی بچم پر کشید بارون میومد 

وای دنیا جان قلبم گرفت چقدر اون موقع با تاپیک هات گریه کردم با خودت درد و دل کردم اونموقع اومدن گفتن الکی میگی و تو برا اثبات عکس قشنگش گذاشتی چقدر براش اشک ریختم برا معصومیتش یادمه گفتی عروسک هاش کم بهش میدادم وای خدا قربونت برم ک یه صبری میدی وای اصلا دیگه نمیتونم تحمل کنم خدا لعنت کنه همچین دکترای رو 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ممنون عزیزم اره بخدا قلبم هزار تیکه شده که رو هر تیکش یه زخم بزرگه یادمه اون شبی که سینم پر شیر بود ...

الهی بگردم منم یکی از غمگین ترین لحظاتم که آتیش گرفتم اون چند روزی بود که سینه هام داشت میترکید و پر از شیر بود و شیر میومد ولی بچه ای نبود و لباسام خیس میشد..😢😢😢😢

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
اون لحظه شیر اومدن هم مادرو دق مرگ میکنه شیر بیاد و بغلت بچت نباشه تا مغز استخون میسوزونه آدمو

من خودمو مامانم اون لحظات با هم اشک میریختیم همش درگیر بودیم شیرم خشک بشه ولی انقدر زیاااد بود با قرص و باند کشی بستن و برگ کلم گذاشتن روی سینه هام و ..بالاخرخ خشک شد😢

وای دنیا جان قلبم گرفت چقدر اون موقع با تاپیک هات گریه کردم با خودت درد و دل کردم اونموقع اومدن گفتن ...

زهرا جون تاپیک موهاتو دیدم خیلی خوشگله مبارکت باشه عزیزم

همش منو ازش دور  میکردن  اخه چرا خودم نرفتم بگیرمش چون پاهام جون نداشتن تا بهش برسم  ...

مثل من همش میگم چرا نموندم کنارش چرا خودم برای بار آخر پسرمو نشستم موهاشو شونه نکردم چطور دلم اومدم نباشم کنار بچم چطور دلم اومد بذارمش اونجای سرد و تاریک بچم بمونه

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
بمیرم برات دقیقا مثل من شدی دختر منم گرسنه رفت از صب ساعت ده شیر نخورده بود دم اذان رفت‌ دخترم هر ...

دنیا جان پسر من ۱۹ روز شیر نخورد بچم عاشق شیر بود چقدر التماس کردم گفتم با قطره چکان بریزم روی لبش که طعم بگیره دهنش اما نذاشتن همش یادم میوفته که چطور میک میزد یعنی شیر میخوام ولی من...خدا ببخشتم

الان شش ماهشه و انقدر خانوادش خوشحال شدن که به کل محل گفتن خبر بارداریشو،خدا ببخشه براش ودامن بقیه ر ...

خدا رو شکر ان شاءالله بسلامتی به دنیا بیاد معجزه ست واقعا