2777
2789
الان شش ماهشه و انقدر خانوادش خوشحال شدن که به کل محل گفتن خبر بارداریشو،خدا ببخشه براش ودامن بقیه ر ...

خداروشکر خیلی براش خوشحال شدم انشالله غمو و ناراحتی و داغ بچشو نبینه انشالله صحیح و سالم بغلش کنه

نمیدونم چرا یه حس خوبی نسبت بهش دارم

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
الان شش ماهشه و انقدر خانوادش خوشحال شدن که به کل محل گفتن خبر بارداریشو،خدا ببخشه براش ودامن بقیه ر ...

بحق فاطمه زهرا بسلامتی به دنیا بیاد  انشاالله 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله فقط از خدا میخوام دوباره دستمو بگیره

حتما میگیره نا امید نشو

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دقیقا وگرنه ما چطور این روزها را گدروندیم  خدا همیشه مواظب ماست

فقط خدا میدونه که چی کشیدیم

فقط خدا میدونه که دستم به جایی بند نبود رفتم از تو آشغال مای بی بیشو پیدا کردم.....

موقع دیدن اتاقش و لباساش چقد از ته داد زدم چقد خدارو صدا کردم 

وای خدا اگه من اینارو دیدم چجوری تاحالا دق نکردم

فقط خدا میدونه که چی کشیدیم فقط خدا میدونه که دستم به جایی بند نبود رفتم از تو آشغال مای بی بیشو پی ...

عزیزم استرس رو از خودت دور کن و همه چی رو بسپر به خدا،من آدم مذهبی نیستم ولی به لطف خدا ایمان دارم ،ده سال پیش دوتا سقط پشت سرهم داشتم که دومی پنج ماهش بود و من یه مرده متحرک شده بودم الان که دردودل های شمارو می خونم یاد اون دوران میوفتم و جیگرم آتیش می گیره ،ولی می دونم که به صلاح نبوده که تو این دنیا زندگی کنن،همیشه همسرم میگه اگر اون بچه نا اهل میشد در آینده یا مشکل جسمی و ذهنی پیدا می کرد هم ما عذاب می کشیدیم هم خودش ،

از خدا می خوام به قلبتون آرامش بده

عزیزم استرس رو از خودت دور کن و همه چی رو بسپر به خدا،من آدم مذهبی نیستم ولی به لطف خدا ایمان دارم ، ...

ممنون عزیزم مرسی از لطفت

خداروشکر خیلی براش خوشحال شدم انشالله غمو و ناراحتی و داغ بچشو نبینه انشالله صحیح و سالم بغلش کنه ن ...

ممنونم عزیزم از دعای قشنگت ،دوست من خیلی برای پدر ومادرش زحمت کشیده ،ده سال هزینه زندگیشون رو میده و پدر مریضش رو مثل یک نوزاد ترو خشک میکنه و تابه حال دلشون رو نرنجونده ،خودش میگه دعای پدرم بود که معجزه شد ،

آرزوی شادی وآرامش برای قلب مهربونت دارم

منم همش نگران سرما بودم همش میگفتم الان سردشه همش میگفتم الان رو خاک چجوری خوابیده الان بدنش درد میگ ...

ای خدا

خدا بهت صبر بده..

برفو گفتی جیگرم کباب شد منم تو برف فرشتم رفت

الان که باز داره روزای سرد میاد قلبم درد میگیره وقتی اون هوا اون باد خنک به صورتم میخوره اون لحظه ها تداعی میشه برام

ای خدا خدا بهت صبر بده.. برفو گفتی جیگرم کباب شد منم تو برف فرشتم رفت الان که باز داره روزای سرد ...

منم دقیقا همینجوری میشم

ببخش اگه ناراحتت کردم عزیزم

بابت فرشتتم‌متاسفم