💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
فقط خدا میدونه که چی کشیدیم فقط خدا میدونه که دستم به جایی بند نبود رفتم از تو آشغال مای بی بیشو پی ...
وای منم وقتی رفتم خونه و دیدم لباساشو که تو سبد بود ریختن لباسشویی مردم واقعا دلخوشیم بوی لباساش بود تا مدتها حتی الانم هر جا برم یه دست لباس براش میبرم اوایل که موقع خوابم پیشم بود
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام دوستای عزیزم خوبین من که مشکلات فراونی تو این چند وقت داشتم حتی نمیتونستم بیام باهاتون حرف بزنم الان یک ماه اقدام کردم اما پریود شدم مهرا جان اشالله باهم این ماه بارداریم توکل به خدا امیدتو از دست نده
هدانا جان ماری عزیز و مهرا خوشحالم هنوز این تاپیک هست به دوستای جدیدم سلام میگم خیلی سختیها کشیدن اشاالله از این به بعد ارامش باشه از جریان السا 98 خیلی متعجب شدم واقعا دردی که کشیدی زیاده برات ارزو اتفاقهای خوب دارم
وای دنیا جان قلبم گرفت چقدر اون موقع با تاپیک هات گریه کردم با خودت درد و دل کردم اونموقع اومدن گفتن ...
ممنون عزیزم که اینقد قشنگ یادته....آره با حرفاشون هزار بار شکستم هیچوقت نمیبخشمشون نه اینکه راضی به عذابشون باشم ها نه....فقط اون دنیا سر پل صراط منتظرشون میمونم و فقط میپرسم چرا؟بابت تمام حرفای زخم دارشون فقط میگم چرا
چون او نیشی که با حرفاشون بهم زدن واقعا همیشه تو ذهنم تکرار میشه
مثل من همش میگم چرا نموندم کنارش چرا خودم برای بار آخر پسرمو نشستم موهاشو شونه نکردم چطور دلم اومدم ...
منم دقیقا همین فکرا میاد سراغم ولی اینو بدون یه مادر به هیچ عنوان نمیتونه این لحظاتو ببینه نه اینکه از دلسنگیش باشه بلکه از عشقش نسبت به فرزندشه که نمیتونه بپذیره بچش تو کفن باشه