2777
2789
الهی من فقط بمیرم برای توکه دردخودمویادم رفت چی کشیدی‌ خداصبرت بده خدامنوبکش نباشم ایناروببینم

وای عزیزم خدا نکنه قربونت برم این حرفو نزن اینارو گفتم و عکسو گزاشتم تا ببینی بدتر از توهم هستن زیاد به خودت فشار نیار

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همش نگران سرما بودم همش میگفتم الان سردشه همش میگفتم الان رو خاک چجوری خوابیده الان بدنش درد میگ ...

😭😭😭😭

خدایااااا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ای جاااانم عزیززززم خدای من خوش به حالت که اینهمه فرشته دورت جمع شدن😢😢دختر نازنین کوچولو واسه قلب ...

ممنون عزیزم اره بخدا قلبم هزار تیکه شده که رو هر تیکش یه زخم بزرگه

یادمه اون شبی که سینم پر شیر بود خودمو میزدم به درو دیوار سینم داغ داغ بود اینو اون دسته از خانومایی میدونن که وقتی بچشونو از شیر میگیرن چه حالی میشن ببین دیگه من چه حال داشتم همش میگفتم بچم گرسنشه شبا میرفتم سرخاکش سینمو درمیارودم شیرمو میدوشیدم روخاک.....

خدایا خودت شاهدی من چجوری اینارو دیدم

ممنون عزیزم اره بخدا قلبم هزار تیکه شده که رو هر تیکش یه زخم بزرگه یادمه اون شبی که سینم پر شیر بود ...

😭😭😭😢😢😢😢خوب درکت میکنم 

من اون دوروز آخر  شیرمو میدوشیدم میزاشتم  فریزر  با خودم  آوردم  بزارم  پیشش تو خاک اجیم دیدیشون چحوری اوردیشون من ندیدم میگفتم نمیشه حالا شی  بهش بدم شاید خورد و خوب شد

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

همش منو ازش دور  میکردن  اخه چرا خودم نرفتم بگیرمش چون پاهام جون نداشتن تا بهش برسم  وقتی بهش نزدیک شدم یهو از دوتا سینم همینحور شیر ریخت تا رو زمین  بخدا قسم پسرم گشنه رفت من میدونم 

ممنون عزیزم اره بخدا قلبم هزار تیکه شده که رو هر تیکش یه زخم بزرگه یادمه اون شبی که سینم پر شیر بود ...

با چشم  گریون  از خدامیخام دلت شاد شه چرا خدا ندید خوبم دید و بزودی بهت پاداششو میده شک نکن

بمیرم برای دلت عزیزم

خدا نکنه قربونت برم

همش منو ازش دور  میکردن  اخه چرا خودم نرفتم بگیرمش چون پاهام جون نداشتن تا بهش برسم  ...

بمیرم برات دقیقا مثل من شدی دختر منم گرسنه رفت

از صب ساعت ده شیر نخورده بود دم اذان رفت‌

دخترم هر یه ربع یبار شیر میخورد...

وای خدا چقد روزای سختی بود بعضی وقتا که باخودم فک میکنم میگم یعنی من این مصیبتو کشیدم؟یعنی من این روزارو دیدم؟اگه دیدم پس چرا تاحالا نمردم؟ 

بعدش میرسم به خدا که میبینم اگه من تاحالا تحمل کردم فقط و فقط خدا پشتم بوده وگرنه...

وای چه خوب کلی انرژی  مثبته این  اون لحطات چه حسی داست خدایا شکرررت

الان شش ماهشه و انقدر خانوادش خوشحال شدن که به کل محل گفتن خبر بارداریشو،خدا ببخشه براش ودامن بقیه رو هم سبز کنه ،این دوستم بخاطر بچه شوهر اولش طلاقش داد بعد شونزده سال زندگی و این همسرشم خیلی منتظر بچه بود ولی دکترا جوابش کرده بودند و اینام چندسال بود دیگه بیخیال بچه شده بودن ،

من به دوستم می گم اسمشو بزار خداداد😂

با چشم  گریون  از خدامیخام دلت شاد شه چرا خدا ندید خوبم دید و بزودی بهت پاداششو میده شک نک ...

انشالله فقط از خدا میخوام دوباره دستمو بگیره

بمیرم برات دقیقا مثل من شدی دختر منم گرسنه رفت از صب ساعت ده شیر نخورده بود دم اذان رفت‌ دخترم هر ...

دقیقا وگرنه ما چطور این روزها را گدروندیم  خدا همیشه مواظب ماست