2777
2789
بچه ها ان شاالله همه تون تا سال آینده صاحب نی نی بشید  من قلبم خیلی ضعیفه نمیتونم اینهمه غصه ت ...

انشالله عزیزم  همچنین شما   با خبرای خوش بیای🤗🤗🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم اینجوری خودمو آروم میکنم فقط با این تفاوت که میگم بچه ی من کوچیک بود اونایی که بچشون جوون مرگ می ...

منم یه بار مادری رو دیدم که دو تا جوونش به فاصله کمتر از یکسال تصادف کرده بودن و هر دو تو یه قبر دو طبقه آروم گرفته بودن وای پدرش همیشه میاد سر مزارشون آدم جیگرش کبتب میشه اونا رو میبینم شرمنده میشم که چقدر بخدا شکایت کردم

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیززززم چه دردی کشیدی😢

قربونت 💓💓💓

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه ها ان شاالله همه تون تا سال آینده صاحب نی نی بشید  من قلبم خیلی ضعیفه نمیتونم اینهمه غصه ت ...

ان شاءالله شما هم همینطور.ممنون از دعای خوبت

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
بمیرم منم الان براش کلی گریه کردم گفتم مادرداره هواسردنیست توهم سردت میشه من نباشم بخ کردنتوببینم

منم همش نگران سرما بودم همش میگفتم الان سردشه همش میگفتم الان رو خاک چجوری خوابیده الان بدنش درد میگیره آخه شب قبلش من با پتو روشو میپوشندم اونم باز میکرد با پاش اصلا نمیزاشت پتو روش بمونه بعد رفتنش.....فقط خدا میدونه که چی کشیدم 

وقتی بچم پر کشید برف شروع کرد به باریدن نمیدونی که چی کشیدم هر روز با همسرم میرفتیم رو سنگ قبرشو تمیز میکردیم برفاشو پاک میکردیم پتو میبردیم میکشیدیم روش.....

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
کاش خدا به منم نظر کنه خدا دوقلوهات نگهداره و فرشته آسمونیتم خدا رحمت کنه نمیدونم دعا میشه یا با سخت ...

توکلت به خدا باشه عزیزه دلم ،دوست من بیست و پنج سال نازا بود و لوله های رحمش رو جراحی کردن و یک تخمدانشم در آوردن وکلا قید بچه رو زده بود ،ولی معجزه شده و تو سن چهل و سه سالگی باردار شده وخودشم خبر نداشت ،چون جراحی کرده بود پریوداش نامنظم بود وواسه اینکه چهار ماه پریود نشده بود رفت سونو که فهمید بیست هفته بارداره ،

لطف خدارو فراموش نکن 

منم یه بار مادری رو دیدم که دو تا جوونش به فاصله کمتر از یکسال تصادف کرده بودن و هر دو تو یه قبر دو ...

اره خیلی هستن دردشون سختتره ماست 

منم یه بار مادری رو دیدم که دو تا جوونش به فاصله کمتر از یکسال تصادف کرده بودن و هر دو تو یه قبر دو ...

اونا نشونه هستن که خدا بهمون نشون میده 

قربون حکمت خدا برم

توکلت به خدا باشه عزیزه دلم ،دوست من بیست و پنج سال نازا بود و لوله های رحمش رو جراحی کردن و یک تخمد ...

وای چه خوب کلی انرژی  مثبته این  اون لحطات چه حسی داست خدایا شکرررت

حتما میبخشه حتما شما مادر خوبی براش بودی و اون به داشتن شما افتخار میکنه

خدا کنه خدا کنه اون دنیا منو بخواد همش ترسم ازاینه که دیگه منو نخواد

منم همش نگران سرما بودم همش میگفتم الان سردشه همش میگفتم الان رو خاک چجوری خوابیده الان بدنش درد میگ ...

ای جاااانم عزیززززم خدای من خوش به حالت که اینهمه فرشته دورت جمع شدن😢😢دختر نازنین کوچولو واسه قلب هزار تیکه مامانت دعا کن.از خدا بخواه یه معجزه کنه😭😭😭

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
منم همش نگران سرما بودم همش میگفتم الان سردشه همش میگفتم الان رو خاک چجوری خوابیده الان بدنش درد میگ ...

الهی من فقط بمیرم برای توکه دردخودمویادم رفت چی کشیدی‌ خداصبرت بده خدامنوبکش نباشم ایناروببینم