مهرآ تو پیام خصوصی به من گفت دلمو شکوندی...منم، هم اینجا و هم تو خصوصی ازش عذرخواهی کردم و خواستم حلالم کنه و ازش حلالیت گرفتم .شاید من اشتباه کردم و نباید بهش میگفتم که انرژی منفی نده و ....شاید اون دلش بخواد بگه خدا وجود نداره منم نباید حرفی میزدم.اگر کسی بود که اولین بار این پیامو میگذاشت اصلا حرفی نمیزدم ولی الان چندین ماهه با مهرآ در ارتباطم و حالا چه اینجا چه به صورت خصوصی وظیفه خودم میدیدم که کمکش کنم و از این حال خراب نجاتش بدم خیلی هم بهتر شد خدا رو شکر خیلی سعی کردم بهش امید و انگیزه بدم ولی از اینکه دیدم دکباره بعد از چند ماه داره برمیگرده سر خونه اول ناراحت شدم چون احساس کردم هر چقدر انرژی منفیش بیشتر بشه دیرتر باردار میشه.
به هر حال من نیتم فقط و فقط خیر بوده و همینجا هم خصوصی ازش حلالیت خواستم و عذرخواهی کردم.
اینو کاملا میدونم که خدا بخشنده ترین بخشندگان و با حرفای مهرآ که دلش مث هممون شکسته ست یا حتی حرفای خیلی بدتر از اینا که هر روز خیلی از مردم دنیا به هر دلیلی به خدا میگن کوچکترین خدشه ای به جلال و جبروت خدا وارد نمیشه..پس قصدم این نبوده که یوقت مقام خدا خدشه دار بشه چون خودم گناهکارم و از همه بدترم فقط ناراحت شدم که چرا مهرآ دوباره برگشت به چند ماه قبل و انرژی منفی دادن...