2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم عزیزم تو خوبی اتفاقا همش بیادت بودم  

مرسی عزیزم منم همینطور این مدت خیلی یادتون کردم اگه دعا کردم امامزاده ای رفتم برای همه تون دعا کردم.ان شاءالله به حق کریم اهل بیت دامن همه تون سبز بشه

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
مرسی عزیزم منم همینطور این مدت خیلی یادتون کردم اگه دعا کردم امامزاده ای رفتم برای همه تون دعا کردم. ...

ممنونم عزیزم همنچنین برا خودت بزودی انشالله

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

از پاییز متنفرم از مهر ماه از ماهی که جدایی منو بچم شروع شد. تاسوعا به قمری و هشت مهر روز فصل منو پسرم بود تو این مدت حال خوبی نداشتم اما چی میشه کرد باید بسوزیم و بسازیم

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
از پاییز متنفرم از مهر ماه از ماهی که جدایی منو بچم شروع شد. تاسوعا به قمری و هشت مهر روز فصل منو پس ...

بعد  رفتن بچه هام همه فصلی برام جهنمه باز زمستون و بارون و فکر خیس شدن قبر پسر کوچولوم دیونم میکنه میفهمه عزیزم بمیرم برا پسرت ک اذیت شد خدا صبرتون بده واقعا سخته 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
مریم جان خوندم گفتی میخای تسبیحتو بدی گرو حرم امام حسین میشه بیشتر در موردش  بگی عزیزم

هیچی عزیز دلم چیز خاصی نیست..خودم دوست داشتم تسبیحی که باهاش ذکر و نام خدا رو میگم بدم به یکی از همکاران همسرم که ببره تو حرم امام حسین گرو بزاره .اینو قلبم بهم گفت.هیچ توصیه یا پیشنهادی پشتش نبوده ندای قلبم بود که کلی با تسبیحم اشک ریختم و گفتم باید سلام منو به آقا برسونید و از حال خرابم بهش بگید. شبش خواب دیدم یه نفر که ندیدمش بهم یه دست لباس صورتی طلایی دخترونه و یه جفت جوراب ست لباسه بهم هدیه داد...احتمال زیاد خدا پسرمو برنمیگردونه و به جاش بهم دختر میده..راضیم به رضای خدا

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
داشتم از بیکاری فیلم رحمان ۱۴۰۰ رو میدیدم خدایی چه فیلم لوس و بی مزه ای بود و من که اصلا خوندم هم نگ ...

جدی؟چرته بود پس..من همسرم خیلی اهل فیلم و سریاله منم مث خودش کرده ولی از فیلم و سریال های ایرانی بدش میاد  نمیبینه.میخواستم بگم رحمان ۱۴۰۰ رو ببینیم خوب شد گفتی وقتمونو هدر ندیم.ولی هیولا مهران مدیری قشنگ بود

هدانا،مریم،مهرا،باران،مامان آرسام و بقیه مامانای فرشته های آسمونی خوبین؟

سلام عزیزززم کجایی؟؟کم پیدایی..من خودم شکر خدااا.تو چطوری؟اقدام نکردی؟