2777
2789
مرسی عزیزم منم همینطور این مدت خیلی یادتون کردم اگه دعا کردم امامزاده ای رفتم برای همه تون دعا کردم. ...

ممنون از دعاهات که حتما مستجابه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
از پاییز متنفرم از مهر ماه از ماهی که جدایی منو بچم شروع شد. تاسوعا به قمری و هشت مهر روز فصل منو پس ...

😢😢😢😢😢امیدوارم مهر بعدی تو خونه ات شادی و امید بیاد.تو اقدامی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

.پسرم دو سال و دو ماهش بود که تنهاترینم کرد.بخاطر مشکل کبدی که باعث عفونت ریه ش شد

خیلی ناراحت شدم عزیزم وای خدا بهت صبر بده انشالله 

بچه دیگه هم داری ؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
جدی؟چرته بود پس..من همسرم خیلی اهل فیلم و سریاله منم مث خودش کرده ولی از فیلم و سریال های ایرانی بدش ...

من که خوشم نیومد اصلا 

دیگه فیلم سلیقه ای هست بعضی ها ممکنه خوششون بود

توش شوخی های جنسی زشت داشت واسه همین توقیف شده 

شوهر منم فقط فیلم های خارجی میبینه 

هیچی عزیز دلم چیز خاصی نیست..خودم دوست داشتم تسبیحی که باهاش ذکر و نام خدا رو میگم بدم به یکی از همک ...

انشالله که بزودی حاجت روا بشی 

و مادر یک فرشته زمینی دیگه 

جنسیت مهم نیس که البته میدونم برای تو مهم نیس چون بارها توی پست هات گفتی 

موهام خیلی زشت شده دو رنگ شده از حاملگی ام دیگه رنگ نکردم 

کلا. قیافه ام داغون شده توی این چند وقت حتی دلم نمیاد ریش و سبیلام رو بزنم  روی چونه ام همش مو در میاد هورمونی هست 

خیلی داغون شدم چند سال پیرتر و شکسته تر شدم 

اخه کمبود وزن هم از علل ناباروی میشه هم سقط البته تا جایی که میدونم شایدم درست نباشه عزیزم، حودتو تق ...

خخخ عزیزم دکترم تموم علوم پزشکی رو زیر سوال برد با کارهاش.من بچم یک سال و نیمش هست.تموم دنیا گفتن نمیشه اما دکتری ک انتخاب کردم نشون همه داد ک هیچ چیز نشدنی نیس

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗
مهرا راست راستی قهر کرد ها بابا مهرا بیا قهر نکن الکی چقدر حساس شدی دختر 

مهرآ تو پیام خصوصی به من گفت دلمو شکوندی...منم، هم اینجا و هم تو خصوصی ازش عذرخواهی کردم و خواستم حلالم کنه و ازش حلالیت گرفتم .شاید من اشتباه کردم و نباید بهش میگفتم که انرژی منفی نده و ....شاید اون دلش بخواد بگه خدا وجود نداره منم نباید حرفی میزدم.اگر کسی بود که اولین بار این پیامو میگذاشت اصلا حرفی نمیزدم ولی الان چندین ماهه با مهرآ در ارتباطم و حالا چه اینجا چه به صورت خصوصی وظیفه خودم میدیدم که کمکش کنم و از این حال خراب نجاتش بدم خیلی هم بهتر شد خدا رو شکر خیلی سعی کردم بهش امید و انگیزه بدم ولی از اینکه دیدم دکباره بعد از چند ماه داره برمیگرده سر خونه اول ناراحت شدم چون احساس کردم هر چقدر انرژی منفیش بیشتر بشه دیرتر باردار میشه.

به هر حال من نیتم فقط و فقط خیر بوده و همینجا هم خصوصی ازش حلالیت خواستم و عذرخواهی کردم.

اینو کاملا میدونم که خدا بخشنده ترین بخشندگان و با حرفای مهرآ که دلش مث هممون شکسته ست یا حتی حرفای خیلی بدتر از اینا که هر روز خیلی از مردم دنیا به هر دلیلی به خدا میگن کوچکترین خدشه ای به جلال و جبروت خدا وارد نمیشه..پس قصدم این نبوده که یوقت مقام خدا خدشه دار بشه چون خودم گناهکارم و از همه بدترم فقط ناراحت شدم که چرا مهرآ دوباره برگشت به چند ماه قبل و انرژی منفی دادن...

هدانا،مریم،مهرا،باران،مامان آرسام و بقیه مامانای فرشته های آسمونی خوبین؟

مرسی عزیزم، ممنون که به یاد مایی🌹🌹🌹

از خدا میخوام شادی و سلامتی رو به خونه ات بیاره و برای همیشه توی خونه ات و همراه خانواده ات باشه. آمین🙏

موهام خیلی زشت شده دو رنگ شده از حاملگی ام دیگه رنگ نکردم  کلا. قیافه ام داغون شده توی این چند ...

منم گذاشته بودم یه هفته قبل زایمان برم موهامو لایت کنم که قسمت نشد.دیگه تیر ماه دیدم چقدر درب و داغون و پیر شدم رفتم موهامو لایت کردم و صورتو ابروهامو مرتب کردم خیلی تو روحیه ام تاثیر داشت.حتما به خودت برس هم به خاطر خودت هم بخاطر همسرت