2777
2789
سلام کسی بوده ک مشکلات ژنتیکی بارداری موفقی داشته باشه؟

اره عزیرم  بودن ولی نمیدومم کدوم صفحع است

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر همگی 

سلام  خوبی عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
تو رو خدا کفر نگووو...اگر هم همچین احساسی داری که خدا وجود نداره که سراسر نا امیدی و انرژی منفی میده ...

راست میگی ببخشیداومدم  نبایدحال بقیه  روخراب کنم یه ادم ناامیدجاش اینجانیست امیدوارم تک تکتون به حاجتتون برسید ودستتون پرشه بودن باهاتون برام تجربه خوبی بود دوستتون دارم همیشه خداحافظ تک تکتون

من خیلی سینم و قلبم دزد داره 

درد

دوستای  خوبی که در مورد  سرکلاژ سوال پرسیده بودن و از من پرسیدن چرا دو بار زایمان زودرس داشتم باید بهتون بگم مشکل من نارسایی سرویکس بود که باعث زایمان زودرس می‌شد . هرگز به طول سرویکس اعتماد نکنید اگر یکبار سابقمه زایمان زودرس داشتید در بارداری بعدی حتما حتما باید سرکلاژ کنید و شیاف پروژسترون و  آمپول پرولوتون استفاده کنید و در بارداری استراحت نسبی داشته باشید حداقل و از انجام کارهایی مث شنا و رابطه جنسی و سفر و این چیزا پرهیز کنید . هرگز به طول سرویکس اعتماد نکنین چون یکهو کم میشه که دیگه دیر هست برای سرکلاژ . بارداری سوم من دکتر احمقم این اشتباه رو کرد با وجود سابقه زایمان رو رس بمن گفت اگر طول سرویکست خوب بود سرکلاژ نمیکنم اگر دیدم از ۲۵ کمتر هست سرکلاژ میکنم . طول سرویکس من هم خوب بود و هر دو هفته یکبار سونو میشدم برای اندازه گیری طول سرویکس اما یکهو توی هفته ۲۲ طول سرویکس کم شد و برام سرکلاژ اورژانسی انجام دادن ولی دیگه دیر بود و سرکلاژ منو فقط سه هفته نگه داشت و دوباره توی هفته ۲۵ دچار زایمان زودرس شدم .  

پس لطفا به طول سرویکس اعتماد نکنین اصلا 

اگه دکتر احمق سرکلاژم می‌کرد سروقت الان پسرم چهار سالش بود و این همه غصه توی دلم نبود 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
راست میگی ببخشیداومدم  نبایدحال بقیه  روخراب کنم یه ادم ناامیدجاش اینجانیست امیدوارم تک تک ...

مهرا جان چرا ناراحت میشی عزیزم  

راست میگی ببخشیداومدم  نبایدحال بقیه  روخراب کنم یه ادم ناامیدجاش اینجانیست امیدوارم تک تک ...

سلام مهرا جون خوبی 

این حرفا 

یه کجا میری اخه 

هر چی دلت میخوا. عزیزم ناله کن حق داری بخدا 

منم خیلی وقتا اونقدر ناامید شدم که با خودم گفتم خدایی نیس . ولی همون میدونیم این حرف فقط روی زبونمون میاد از روی لجمون که وقتی خدا رو هر چی صدا میزنیم جوابمون رو نمیده ولی باز ته ته دلمون به وجودش ایمان داریم 

سلام اذر جون خسته نباشی عزیزم

سلام خانمی خوبی ممنونم اینقدر خسته بودم از سرکار برگشتم مث جنازه افتادم تا الان