2777
2789
سلام مهرا جون خوبی  این حرفا  یه کجا میری اخه  هر چی دلت میخوا. عزیزم ناله کن حق د ...

مهرادجان هنوز  موعدش نشده خیلی بی قراره

مهرا عزیزم  از کجا معلوم باردار نباشی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  خوبی عزیزم

سلام هدانا جون خوبی 

هدانا منم قلبم تیر میکشه همش مال غصه زیاد هست 

برو دکتر ببین اگه میتونه برات یک کاردیوگرافی چیزی بده 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
راست میگی ببخشیداومدم  نبایدحال بقیه  روخراب کنم یه ادم ناامیدجاش اینجانیست امیدوارم تک تک ...

چرا اینجوری میکنی آخه... دختر خوب... ماری حرف بدی نزد ..‌ عزیز دلم تو که با ایمان بودی اینقدر زود خودتو نباز ... ما همیشه داریم بهت امید میدیم و کمکت میکنیم..‌ ولی تو انگار نمیخوای خودت به خودت کمک کنی... این ماه نشد ماه دیگه... تو که سنی نداری... تلاش کن...😢😢😢😢مصلحت خدا رو نادیده نگیر هر وقت بخواد بهت میده...ناامیدی دشمن انسانه...

راست میگی ببخشیداومدم  نبایدحال بقیه  روخراب کنم یه ادم ناامیدجاش اینجانیست امیدوارم تک تک ...

مهرا جون ناراحت نشو و از پیش ما نرو لطفا 

همه ما بوجود همه احتیاج داریم عزیزم . تحمل آدما با هم متفاوت هست یکی با شکست شاید ایمانش بخدا بیشتر بشه یکی هم مث من ممکنه ایمان و اعتقاداتش دچار تزلل بشه . ولی همه میدونیم بازم ته ته دل همه امون ما خدا رو قبول داریم و بهش ایمان داریم هر چقدرم از ش دلخور و ناامید بشیم 

مهرا جون انشالله که اشتباه کردی و پریود نشدی 

اگر هم خدای نکرده شدی بگو انشاله حتما ماه آینده میشم . چهار ماه اقدام خیلی خیلی طبیعی هست خانمی و اصلا مشکلی نداری چون دفعه قبل اونقدر زود و بقول خودت ناخواسته شدی توقعت از بدنت بالاس و فکر میکنی باید با همون اقدام اولت باردار میشدی حالا که نشدی حتما مشکل داری 

سلام هدانا جون خوبی  هدانا منم قلبم تیر میکشه همش مال غصه زیاد هست  برو دکتر ببین اگه می ...

عزیزم  من دوسال پیش عمل قلب باز انجام دادم الان خیلی خیلی درد دارم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من یکی دو روز میرم میام میبینم صد صفحه رفتین جلو.. هدانا جان باز اضافه شدیم ؟

اره فک کنم دوروزه درست نتوستم پستها را بخونم دقیق یکم خوش نیستم

عزیزم  من دوسال پیش عمل قلب باز انجام دادم الان خیلی خیلی درد دارم

اخی عزیزم پس حسابی مراقب قلبت باش 

غم و غصه بدترین چیز برای بیماران قلبی هست 

شوهر منم دریچه قلبش مصنوعی هست 

کاش پیداشون کنم ببینم راهی بوده طبیعی بارداربشن😔

باردار میشد ولی مشکل ژنتیکی داشتن گفت رژیم درمانی خودش انجام داد بچه سالم دنیا اورد

قضیه شما مثل اینکه فرق میکنه