💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستای گلم منم.تازگی هافهمیدم باردارم. حتی تامرز پریودی هم رفتم. لطفن برام دعاکنید این یکی برام ...
وااای ملیسا جووونم بسلامتی عزیز دلم خیلی تبریک میگم خواهر جون.الهی به حق بزرگی و بخشندگی خدا،بچت صحیح و سالم میاد تو بغلت.من شک ندارم همه چی خوب پیش میره.از حرفات یادمه دختر قوی بودی و انرژی مثبتی داشتی..باید قوی تر بشی و بجنگی تا بچه ات رو بغل بگیری نا امید نباش و دلتو به خدا بسپار.♥️♥️♥️
راستی دوستای گلم ی سوال میپرسم هرکس میتونه جواب بده. من به دکترم گفتم برام سرکلاژ انجام بده میگه اول ...
در مورد سرکلاژ و زایمان زودرس اطلاعی ندارم ولی میدونم جون سابقه افزایش آنزیمای کبدی داشتی باید از هفته ۸ هر ماه انزیمای کبدی و چربی خون و ..چک بشه حتما تحت نظر دکتر پریناتولوژیست باش.
گرچه نمیدونم افزایش آنزیمای کبدیت تو بارداری قبلی از هفته چند شروع شده؟
نمیدونم میدونی یا نه ولی عدم خونرسانی صحیح به جفت یا غلظت خون هم که باعث مشکلات جفت میشه و بعد از اون باعث افزایشم آنزیمای کبدی میشه
ممنونم هر چند اونقدر قلب و روح و جسمم سوخته كه حتي نمي دونم زندگي رو بايد از كجا شروع كنم ول ...
میفهمم حالتو..همه اینجا تو رو درک میکنن..خیلی مصیبت بزرگیه ولی هر کسی نمیتونه بفهمه.به همسرم دیشب میگفتم حتی اگر پیر هم بشم هر وقت و هر جا بشنوم مادری جوان بچتو از دست داده جیگرم دوباره میسوزه و واسش اشک میریزم چون این غم هرگز فراموش نمیشه
تو رو خدا کفر نگووو...اگر هم همچین احساسی داری که خدا وجود نداره که سراسر نا امیدی و انرژی منفی میده اینجا تو تاپیک نگو چون باعث نا امیدی و ضعیف شدن ایمان بقیه میشه.