دوستای خوبی که در مورد سرکلاژ سوال پرسیده بودن و از من پرسیدن چرا دو بار زایمان زودرس داشتم باید بهتون بگم مشکل من نارسایی سرویکس بود که باعث زایمان زودرس میشد . هرگز به طول سرویکس اعتماد نکنید اگر یکبار سابقمه زایمان زودرس داشتید در بارداری بعدی حتما حتما باید سرکلاژ کنید و شیاف پروژسترون و آمپول پرولوتون استفاده کنید و در بارداری استراحت نسبی داشته باشید حداقل و از انجام کارهایی مث شنا و رابطه جنسی و سفر و این چیزا پرهیز کنید . هرگز به طول سرویکس اعتماد نکنین چون یکهو کم میشه که دیگه دیر هست برای سرکلاژ . بارداری سوم من دکتر احمقم این اشتباه رو کرد با وجود سابقه زایمان رو رس بمن گفت اگر طول سرویکست خوب بود سرکلاژ نمیکنم اگر دیدم از ۲۵ کمتر هست سرکلاژ میکنم . طول سرویکس من هم خوب بود و هر دو هفته یکبار سونو میشدم برای اندازه گیری طول سرویکس اما یکهو توی هفته ۲۲ طول سرویکس کم شد و برام سرکلاژ اورژانسی انجام دادن ولی دیگه دیر بود و سرکلاژ منو فقط سه هفته نگه داشت و دوباره توی هفته ۲۵ دچار زایمان زودرس شدم .
پس لطفا به طول سرویکس اعتماد نکنین اصلا
اگه دکتر احمق سرکلاژم میکرد سروقت الان پسرم چهار سالش بود و این همه غصه توی دلم نبود