2777
2789
سلام ملیسا عزیزم مبارک باشه جانم خیلی خیلی خوشحال شدم انشالله بسلامت سپری کنی این دوران رو و نی نی ن ...

ممنونم عزیزم امیدوارم توهم بزودی دلت شاد بشه. هرچند ما تابچهامون بدنیا نیان ونیان بغلمون خیالمون راحت نمیشه. من ک سعی میکنم بهش فکر نکنم ک دوباره ضربه بخورم ولی ازتون میخوام برام دعاکنید نی نیم سروقت بدنیابیاد

بشوهرم میگم بریم ای وی اف نمیاد خستم کرده اگه مشکل نداشتم میشدم

منم مشکل نداشتم بعد چند ماه اقدام باردار شدم ..دکتر هم رفتم گفت مشکلی نداری.. فقط چون تحت فشار بودم و استرس حامله نمیشدم.. اون ماهی که کلا بیخیال شدم و به خدا سپردم با یبار اقدام باردار شدم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم عزیزم کاری که از دستمون برنمیاد جز دعا کردن برات گلم من بنیت سلامتی فرشته کوچولومون ۵۰۰ تا ...

عزیزم امیدوارم جواب دل مهربونت رو بزودی از خدا به نی نی های صحیح و سالم بگیری 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
فدات بشم عزیزم کاری که از دستمون برنمیاد جز دعا کردن برات گلم من بنیت سلامتی فرشته کوچولومون ۵۰۰ تا ...

ممنونم عزیزم ان شااله خدادلتو شاد کنه هرجور ک ارزوته. خیلی لطف میکنی.امیدوارم تک تکتون بزودی بیاین خبربارداریتونو بدین

سلام دوستای گلم منم.تازگی هافهمیدم باردارم. حتی تامرز پریودی هم رفتم. لطفن برام دعاکنید این یکی برام ...

مباااارکه👏👏👏👏👏... انشالله بخیر و سلامتی.. اصلا استرس نداشته باش... خدا ارحم الراحمینه کمکت میکنه فقط خودتم باید به خودت کمک کنی... خیلی خوشحال شدم.. خدا خودتو و نی نی جانت رو حفظ کنه...🤗🤗😘😘

عزیزم امیدوارم جواب دل مهربونت رو بزودی از خدا به نی نی های صحیح و سالم بگیری 

فدات بشم گلم بخدا وقتی دردای شما رو میشنوم از درد خودم فراموش میکنم میگم من فقط دوازده سال انتطار کشیدم یه بچه دوماه از دست دادم ،قربون دلتون بشم شماها خیلی سختی کشیدین، انتظار من در مقابل سختی شما هیچی نیست، امروز دوتا خبر بارداری بچها روشنیدیم انشالله تا ماه بعد خبر بارداری شما مهراجون مریم جون باران جون، اذر جون و بقیه بچها رو بشنوم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
مباااارکه👏👏👏👏👏... انشالله بخیر و سلامتی.. اصلا استرس نداشته باش... خدا ارحم الراحمینه کمکت میکن ...

ممنونم عزیز دلم ان شااله خودت بیای بزودی خبر بارداریتو بدی. خداکنه منم به ارزوم برسم و نی نیم سروقت بیاد.برام دعاکن

فدات بشم گلم بخدا وقتی دردای شما رو میشنوم از درد خودم فراموش میکنم میگم من فقط دوازده سال انتطار کش ...

ان شااله🙏🙏🙏.  راستی منم تامرز پریودی رفتم و لک هم اومد وکلن ناامید شده بودم ولی فرداش ک بلند شدم هیچ خونی نیومد.خواستم بگم ناامید نباشین خداخیلی بزرگتر از  این حرفاست

ان شااله🙏🙏🙏.  راستی منم تامرز پریودی رفتم و لک هم اومد وکلن ناامید شده بودم ولی فرداش ک بلند ...

بله صددرصد نباید به بزرگیش شک کرد، مطمئنم خدا جواب دل هممونو به بهترین شکل ممکن میده عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
منم مشکل نداشتم بعد چند ماه اقدام باردار شدم ..دکتر هم رفتم گفت مشکلی نداری.. فقط چون تحت فشار بودم ...

نمیشه بیخیال بودسرقبلی استرس داشتم نشم که شدم الان که میخام بشم نمیشه