2777
2789
راستی ارسام خواستی ازت عکس بگیرم بیماری ات رو تشخیص بدم شورت قرمز پات کن توی عکس بهتر می افته اشعه ب ...

وااای آذی جون از خنده غش کررم دخترررر توام روحیه طنز داری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالتون همه اتون دارین میرین اقدام  منم با خودتون ببرید اقدام  ای خدا چی می‌شد شوهر ...

انگار دارن میرن تفریح🤣🤣🤣اقدام سه نفره نمیشه وگرنه توام میبردن🤣🤣🤣من که فعلا در خدمتتون هستم و تا ۶ ماه دیگه اقدام بی اقدام😕

در طول این پیاده روی با بچه های دانشگاه، من یک یا دوبار کوتاه باهاش حرف زدم و فهمیدم که یه بار با خا ...

همسرت هم آدم باهوش و زرنگیه فهمیده بوده که چه جواهری هستی و برای ازدواج اومده بود ایران..امیدوارم زندگی بر وفق مرادت باشه باران خانم نازنین♥️

باران جون مشکل اصلی شوهرمه  منو میکشه حرف اقدام و بچه بزنم

خب آخه یه چیزی هم هست هنوز سه ماه نشده آخرین بچتو از دست دادی.درسته؟یکم بهش زمان بده

آذی جون هر سه زایمان قبلیت طبیعی بوده چی شد دکترت دفعه چهارم سزارینت کرد؟

مهرا، تمومش کن این دعاهای منفی رو.😡😡 این چه کاریه که در حق خودت میکنی؟ باید در اون دنیا جواب تک تک ...

منم همینو میگم .الان با این انرژی های منفی روح و جسمت چروکیده شده ..اونوقت از یه روان و تن زخمی انتظار داری بتونه یه گل امید رو تو وجودت بکاره و باردار بشی ..اینا با هم تناقض داره.برای اینکه یه گل زیبا بتونی تو وجودت بکاری باید زمینه اش فراهم بشه مث خاک خوب نور مناسب آب و ..خوب عزیزم برای تشکیل لقاح هم تنها زمینه اش در مورد تو امیدواری و انرژی مثبته ..چون همه آزمایشات و چکاپ ها رو انجام دادی و مشکل نداری پس خودت کمک کن به روح و جسمت کمک کن تا بتونن اون گل زیبا رو نگه دارن

شوهرم نیم ساعت دیگه میاد خونه باز غر غرض شروع میشه  توی خونه نشستی نه سر کار میری نه دانشگاه ب ...

بببین من که نمیتونم همسرتو قضاوت کنم چون ندیدمش ولی از حرف هایی که زدی اینطور برداشت میکنم: اونم الان بعد از چهار بار شکست خیلی خسته ست و بخصوص اینکه بعد از آخرین زایمانت زمان زیادی نگذشته..اینکه اولویت اول همسرت بچه نیست خیلی طبیعیه چون اکثر آقایون همین هستند و اولویت اولشون و چیزی که بهشون به عنوان یه مرد احساس خوبی میده موفقیت تو کارشونه حالا اینکه ایشون یه کوچولو بیشتر از بقیه ممکنه به مسائل مادی توجه کنه و به کسب درآمد بیشتر فکر کنه برمیگرده به خصوصیات اخلاقی که هر فردی منحصر به خودش داره.

ولی بهش یکم زمان بده بزار به خودش بیاد کم کم راضی میشه.اصلا به فکر خونه دانشحویی و ..نباش چون فقط صورت مسئله رو پاک کردی..بعد تحمل ۱۱ سال غربت و تنهایی حالا کجا بزاری بری..بشین سر خونه زندگیت همه چی درست میشه شک نکن

ایران هیات علمی بود، تازه دانشیار شده بودم.ولی انصراف دادم😔 الان هم گاهی ناراحت میشم. ولی سع ...

نه عزیزم کسی که موفقه هر جای دنیا باشه بازم موفق میشه.اتفاقا انتخاب درستی داشتی.تو هنوزم تو مسیر موفقیتی فقط قبلا سرعت طی کردن مسیر بیشتر بوده الان داری همون هدف و مسیرو دنبال میکنی فقط یکم آهسته تر..دکباره بعد از یه مدت سرعت پیشرفتت مثل قبل میشه.انشالله هر روز موفق تر از قبل باشی عزیزم♥️

‍🌸 آیت الله تبریزیان 🔶 آیت الله تبریزیان تا به امروز توانستند طب اسلامی را به تنهایی بدون هیچ پشت ...

واقعا تو تا حالا شخصا خودت از طب تبریزیان نتیجه گرفتی؟؟مثلا موارد نادری که فقط تو لارداری ممکنه سراغ آدم لیاد چی؟

اخه کلا کسب و کاری که تو ایران معروف بشه بعد یه مدت همش میشه حقه بازی و کلک ..

تو چه شهرهایی شعبه داره؟

میترسم لولم بسته باشه

نه بخدااااا تو هیچیت نیست تو فقط استرس داری همین.حالا صبر کن اگر چند ماه دیگه باردار نشدی برو عکس رنگی بگیر.ولی الان هیچ دکتری واست عکس رنگی نمینویسه چون مگه چند ماه اقدام کردی و نتیجه نداده!! ۴ ماه..اونم نه ۴ ماه معمولی.‌۴ ماه بعد از زایمان😑😑