2777
2789
ببخشید داشتم کشک بادمجون درست میکردم برای فردا  امه فردا سرکارم  برای تو نمیتونم حدس بزن ...

خودمم مثل تو هیچ تصوزی ندارم از آینده ام تو فکر خوب من فکر منفی 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
حالا حس من میگه خدا بهت یه پسر میده

وای خدا از زبونت بشنوه من فقط بچه بیارم دختر پسرش زیاد منم نیس دیگه 

با اینکه قبلا بشدت دوست داشتم پسر بیارم الان بعد از دست دادن دخترم باز بشدت دلم یک دختر ملوس و ناز می‌خواد 

ولی بخدا بچه بیارم سالم باشه کافیه برام حتی اینقدر زشت باشه همه بهم بخندن فقط سالم باشه خونمون رو روشنایی ببخشه 

همین کافیه 

اخ خدا اگه دخترم بود چراغ خونم این ماه روشن می‌شد زندگیم بعد یازده سال چقدر از این تنهایی در میومد 

خدا اخه چرا نخواستی برام 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا اینکه آخرین تابستونی که واسه تحقیقات رفته بودم (۲۰۱۷) یکی از دوستان دانشگاهم خیلی اصرار کرد که با بچه های دانشگاه بریم پیاده روی. من خیلی توی آزمایشگاه کار داشتم از طرفی هم هفته های آخرتابستون بود و باید برمیگشتم ایران تا برای ترم جدید آماده باشم ، از طرفی هم حوصله نداشتم. اما به اصرار دوستم، رفتم تا بلکه اون هم تنها نباش.

اولین باری که رفتم توی این گروه تا به همه سلام کنم و خودم رو معرفی کنم، این آقا (همسرم) به نظرم خیلی تخس  و جدی امد، برای اولین بار احساس کردم از یکی خوشم امده، من نه اسمی از ایشون میدونستم نه شغلش رو

عزیزم برای تخمک گذاریه منم گاهی بین پریودام اینطور میشم

عزیزم من بعد عمل ک خرداد سر سومی شدم هنوز پریود نشدم میشه تخمک گذاری باشه هیچ وقت اینطوری نبودم اخه 

تا اینکه آخرین تابستونی که واسه تحقیقات رفته بودم (۲۰۱۷) یکی از دوستان دانشگاهم خیلی اصرار کرد که با ...

باران جون بابا زودتر میگفتی چکاره ای من از سر شب دارم.پیشنهاد +18   میدم خوب ابروم رفت 

باران جون بابا زودتر میگفتی چکاره ای من از سر شب دارم.پیشنهاد +18   میدم خوب ابروم رفت

باور کن خوب بود، من یک ساعتی داشتم با شوهرم حرف میزدم.

اون الان خونه نیست سفر کاری است و فردا بر میگرده. بهش گفتم ما باید کمی تحرکمون رو بیشتر کنیم و حداقل دو بار در هفته. 

اون هم مثل بچه حرف گوش کن گفت راست میگی ها. باشه😅😅

راستی ارسام خواستی ازت عکس بگیرم بیماری ات رو تشخیص بدم شورت قرمز پات کن توی عکس بهتر می افته اشعه بهتر جذبش میشه 

باور کن خوب بود، من یک ساعتی داشتم با شوهرم حرف میزدم. اون الان خونه نیست سفر کاری است و فردا بر می ...

بابا مردای خارجی که خیلی خوب و حرف گوش کن هستن 

مث مردای ای ایرانی یکدنده لجباز نیستن 

نمونه اش شوهر من 

عزیزم من بعد عمل ک خرداد سر سومی شدم هنوز پریود نشدم میشه تخمک گذاری باشه هیچ وقت اینطوری نبودم اخه& ...

اره خیلی ممکنه اینجوری رگه های خونی مال تخمک.گذاریه

احتمالا 14 _15 روز دیگه پریود میشی اکه اشتباه نکنم

خوش بحالتون همه اتون دارین میرین اقدام 

منم با خودتون ببرید اقدام 

ای خدا چی می‌شد شوهر منم راضی می‌شد