2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 106042 بازدید | 15012 پست
عه مبارکمون باشه 😀ان شاالله ۱۰۰۰۰۰ صفحه شدنمون رو جشن بگیریم 🎉🎊🎉🎊🎆🎇🎉🎊🎆🎇

انشالله😁

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید هم دارند انتقام میگیرن فاطمه جان طرف ما گنجشک زیاد هستش حتی قبل تر ها شغل صیاد گنجشک بود الان ...

آخیییی🥺

چطور دلشون‌میومد اون‌جیک‌جیک نازو شکار کنن

سلاااام صبحتون بخیر خوشگلا💓

آخر هفته خوبی داشته باشین.‌‌💐

رفتگان‌رو‌هم‌فراموش نکنیم...🌹

خداروشکر ای جان چقد خوب یعنی تدریس زبان میکنی ؟؟؟خیلی خوشحال شدم برات از ته دل هااااا چقد خوبه وقتی ...

بله گلم تدریس زبان

ولی محیا تنها اون تایمی که دخترم سر کلاس هست و فقط واسه کلاس دخترم ( اینجوری حقوقش کاملا ناچیزه ولی توی اون یه ساعت واقعا حس می کنم دارم زندگی می کنم چون یکی از آرزوهام بود )

محیا در این یک مورد من واقعا به استقبال ترس هام رفتم و بماند که با چه مکافاتی تونستم هنوزم که هنوزه بحث در این باره هست ( آموزشگاه به خونمون خیلی نزدیکه و مدیر آموزشگاه فامیلمون هست و پیشنهاد رو چند بار که دخترم رو بردم خوده خانومه داد البته ایشون تمام وقت می خواست اونجا باشم  ولی من از شناختی که از شرایطم داشتم همیشه رد می کرد ولی اینبار توی بحثمون پای خواستم ایستادم و گفتم من این همه زحمت نکشیدم که ازش استفاده نکنم و ... و این شرط گذاشته شد که فقط تایمی که دخترم هست تدریس کنم و برگردم خونه . بماند که هزاران شروط هم پشتبند شد ولی من مثل گذشته ضعیف عمل نمی کنم مثلا تایمی که تدریس می کنم هزار بار تماس می گیر اگه گذشته بود جواب میدادم و با ترس و لرز توضیح میدادم ولی الان بحث بعدش رو به جون میخرم و فقط به یه پیامک اکتفا میکنم که عزیزم من سر کلاسم .  مهم اینه که من تونستم و دارم تلاش میکنم بیشتر در این زمینه پیشرفت کنم

چ عالی، ای ول خواهری..‌انشالله همیشه پیشرفت داشته باشی تو زندگیت‌و ب هدفهات برسی🧿🫂💓

مرسی آزی جونم

انشالله همگی اینجا پیشرفت کنیم ولی خوشحالیمون رو باهم جشن بگیریم

بله گلم تدریس زبانولی محیا تنها اون تایمی که دخترم سر کلاس هست و فقط واسه کلاس دخترم ( اینجوری حقوقش ...

چ عالی خیلی خوبه ک تونستی 

بعضی وقتا باید کودتا کرد ....

همینطوری ادامه بده مطمعا بهترین ها پیش روته🌹❤️🌹❤️

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام دخترا

صبحتون به عشق...آخر هفتتون پر از شادی و قشنگی🌹🌹❤️❤️❤️

حال دل همتون خوووووببب

فندقای خاله بچلونید😍😍♥️♥️♥️🌹🍓😘😘😘😘😘💛🧿🧿🧿

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️