2777
2789
طف اسلامی کجا برم

‍🌸 آیت الله تبریزیان

🔶 آیت الله تبریزیان تا به امروز توانستند طب اسلامی را به تنهایی بدون هیچ پشتوانه دولتی، بدون کمک بیمه، بدون بودجه چند هزار میلیاردی، وجود هزاران پزشک مخالف ، وجود صدها شرکت داروسازی مخالف و... تبدیل به جریان کشوری کنند وطب اسلامی را به مرحله امروزی برسانند وما می بینیم این طب، در تمام کشور گسترش یافته وچندین هزار نفر در این زمینه مشغول به فعالیت هستند وواضح است این جریان دیگر غیر قابل مهار است وهمچنان به گسترش وپیشرفت خود ادامه خواهد داد وهر روز بیشتر از آن خواهید شنید، زیرا این طب قدرت درمان بیماری دارد لذا مخالفت با آن امکان پذیر نمی باشد .

♦️ تمامی پیشرفت های کنونی طب اسلامی با این امکانات محدود ومردمی انجام شد حال تصورش را بکنید به مقوله طب اسلامی امکانات ونیرو متخصص تعلق بگیرد بودجه تخصیص یابد وروزی برسد که بتوانیم آزادانه فعالیت کنیم قطعاً مشاهده خواهید کرد قدرت اصلی طب اسلامی چندین برابر طب اسلامی امروزی می باشد .

🔸 طب اسلامی به آخرین امید بیماران سرطانی تبدیل شده است طوری که کمتر مراجعه کننده ای به آیت الله تبریزیان بیماری هایی همچون سرماخوردگی و... داشت واکثرا بیماران صعب العلاجی بودند که طب غربی از درمان آنها عاجز بود وپس از نا امیدی از درمان به طب اسلامی مراجعه کرده بودند .

♦️ طبق برآوردهای انجام شده آیت الله تبریزیان بیش از بیست هزار بیمار سرطانی را درمان ویا بهبود بخشیده است ومی توان گفت معظم له بیماریی هایی را درمان کرد که سیستم طبی دنیا از آن عاجز بودند همانند بیمارانی که پزشک معالجشان پس از مشاهده نتایج آزمایش اظهار داشت که معجزه اتفاق افتاده است ویا اینکه آزمایش وعکس شما اشتباه شده است زیرا برای این بیماری درمانی وجود ندارد، وبه کمک درمان همین بیماری های صعب العلاج بود که این جریان توانست به این سرعت در طی چندین سال تبدیل به جریان کشوری شود ویک وزارت کامل با تمامی امکانی وبودجه های چند هزار میلیاردی نتوانست مانع گسترش این طب شود .

🔸اعتقاد کامل ما این است که طب اسلامی در صورت تخصیص امکانات، بودجه، تحقیقات قدرت درمان تمامی بیماریها را دارد زیرا طبق تجارب درمان شدگان کنونی، طب اسلامی توانسته هر بیماری را درمان کند .

♦️یک مزیت طب اسلامی بر اکثر طب ها، درمان بیمارانی است که دچار بیماریهای ما ورائی هم چون جن زدگی، سحر می باشند که در این مقوله طب شیمیایی هیچ حرفی برای گفتن ندارد جز این که داروهای آرام بخش تجویز کند .

🔸ودر نتیجه می توان گفت آیت الله تبریزیان از نگاه تنوع درمان بیماری وگستردگی کار ایشان، بزرگترین درمانگر تاریخ بعد انبیاء واوصیا می باشد که تقریباً از هر نوع بیماری درمان شده توسط ایشان وجود دارد وایشان دانشگاه جامع تمامی تخصص هاست بر خلاف متخصصین طب شیمیایی که هر طبیب یک تخصص دارد .

♦️مسلمانان قدر این عالم فرزانه ویگانه مرد تاریخ را بدانند که همانند ایشان کسی در حوزه علمیه وجود نداشته است که بتواند این چنین کاری را انجام دهد، در حوزه های علمیه نیز کتاب های طبی نوشته شده است اما در زمینه ایجاد ساختار ورساندن آن به مقام عمل این اولین بار در تاریخ می باشد که این امر توسط ایشان انجام شد .

🔸ایشان علاوه بر طب اسلامی تبحر در فقه واصول دارد ودارای مبانی منحصر به فردی در علومی همچون فیزیک ونجوم می باشد .

🌹 کانال مرکز طب اسلامی در پیام رسان ( بله )
🍃

🍃🌸
🍃🌸🍃🌸آدرس سایت فروشگاه آیت الله تبریزیان:
🍃🌸🍃🌸🍃🌸
https://markaztebeslami.ir

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

‍ 💎 گزیده ای از سخنان آیت الله تبریزیان

🌸 موضوع : عظمت طب اسلامی

🔸 ما روایات متعدد صحیح السند راجع به حجامت داریم که قابل انکار نیست .

🔶 پیامبر (ص) هر گاه بیمار میگشت به حجامت پناه می بردند وبیماری خود را با حجامت درمان می نمودند .

🔸 حجامت این خصوصیت را دارد که می تواند درمان تمام بیماری ها باشد، وبشر به کمک حجامت می تواند از دارو ودرمان بی نیاز شود .

🔶 پیامبر (ص) می فرمایند : بهترین درمان بیماری ها حجامت، فصد، ومصرف سیاهدانه می باشد .

🔸 از روایت بالا می توان فهمید اگر افراد بتوانند حجامت را بصورت اصولی واسلامی انجام دهند حجامت جایگزین مناسب عمل جراحی می باشد .

🔶 هنر در خارج کردن عضو نیست 🔪 بلکه در درمان آن عضو است .

🔸متاسفانه امروزه می بینیم جراحان هنگام بیماری، صورت مسئله را پاک می کنند وعضو را خارج می کنند یک روز کیسه صفرا را از بدن خارج می کنند یک روز رحم زنان را خارج می کنند یک روز طحال را خارج می کنند یک روز آپاندیس را خارج می کنند این نوع درمان هنر نیست .

🔶 در واقع مکانیسم کار حجامت وفصد در یک منطقه خاص که بیماری آن را فراگرفته است این است که ما به کمک حجامت وفصد خون آن منطقه که عفونت وخرابی آن را فراگرفته خارج می سازیم وهمین خروج خون کثیف منطقه مورد نظر درمان کننده است واین کار جایگزین عمل جراحی می باشد .

🔸 امروزه بسیاری از داروهای شیمیایی ( مسکن های شیمیایی ) دارو نیستند واسم دارو را نمی توان برایشان گذاشت، دارو چیزی است که پس از مصرف یک هفته الی دوهفته بیمار تا آخر عمر درمان شود ودیگر نیاز به دارو نداشته باشد اما هنگامی که در طب شیمیایی برای کنترل چربی خون بیمار نیاز دارد تا آخر عمر مواد شیمیایی مصرف نماید این دیگر دارو نیست بلکه فقط کنترل کننده بیماری می باشد همانند مسکّن ها که تا زمانی که آن ها را مصرف نماییم دردی وجود ندارد اما به محض قطع کردن مسکّن درد دوباره بر می گردد اسم این را دارو نمی توان گذاشت اینها مسکن ( مسکن های شیمیایی ) هستند .

🔶 هنگامی که برای درمان دیابت، فشارخون، تیروئید می گویند این ماده شیمیایی را تا آخر عمر مصرف کن این دیگر دارو نیست بلکه مسکّن است که تا زمانی که باشد کنترل می کند وهنگامی که استفاده نگردد بیماری بر می گردد .

🔸آن چیزی که در طب اسلامی وجود دارد ودر طب های دیگر وجود ندارد دارو است همانند عسل سیاهدانه حجامت و فصد و داروهای طب اسلامی این ها به گفته پیامبر (ص) دارو و درمان هستند.

🌹 کانال مرکز طب اسلامی در پیام رسان ( بله )

🍃

🍃🌸

🍃🌸🍃🌸آدرس سایت فروشگاه آیت الله تبریزیان:

🍃🌸🍃🌸🍃🌸

https://markaztebeslami.ir

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
گلم متاسفانه وضع مالیشون خوب نیس.مجبورشد یکم دیر ازمایش بده اح بیجاره....مال اون خیلی سختتره بچش تکو ...

کیو میگی متوجه نشدم 

سلام هدانا جون خوبی ؟

سلام  عزیز دلم  ممنونم امیدوارم  در ارامش باسی الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

ذکر یاودود زیاد بگو 

بیان لینک بدم فال بگیرین عکسشو بفرستین

http://hafez.taktemp.com

راستی ارسام خواستی ازت عکس بگیرم بیماری ات رو تشخیص بدم شورت قرمز پات کن توی عکس بهتر می افته اشعه ب ...

خاک به سرم اصلا نمیخام نمیام پیشت   بیا بابا ما دو تا راه حل دادیم شر شد 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

هر چی فکر میکنم نمیتونم ازش بگذرم  اخه خدا بچه اول سخته سخته تمام شب کابوس میبینم خدا دلت میسوخت حداقل دلم شاد میکردی نه ک اضاف میکردی کاری کردی باهام ک نمیتونم به هیچی فکر کنم همه فکرم شده بچه هام بمیرم براتون جوجه های مامان 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

خودمو آماده کنم یک ربع دیگه واسه غرغرهای شوهرم  میاد باز خون به جیگرم بکنه غر بزنه چرا حامله ش ...

یه بار  همه حرفاتو باجیغ بزن بترسه دیگه تکرار نکنه

8سال پیش واسه فرصت مطالعاتی ۶ ماهه، آمدم پیش استادم آلمان و با استادم آشنا شدم که خانم خیلی خوبیه. ...

ماشالله به این همه استعداد هوش توانایی..باعث افتخاری باران جان♥️💋💋💋

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست