2777
2789
حرف بقیه رو اهمیت نده عزیزم من جاریم بعد من ازدواج کرد الا ن بچش ۸ سالشه اون موقعها که زایمان کرده ب ...

بخدا فقط یه جمله واسه وصف این جور آدما به ذهنم خطور میکنه" از خدا نترس هستن"  

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها راستی سعی کنید روغناتونو عوص کنید حیوانی مصرف کنید قند نخورین پرو پرو روشون مینویسن تراریخته هنچی تراریخته شده میگن خیلی تاثیر داره تو بارداریای ناسالم نمیدونم درسته یا نه ولی من چند ماه گذاشتم کنار 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
یه مدت مثلا چند روز؟؟ عرق کاسنی ۴۰ روز ..روزی یه لیوان بخور عالیه

نه شاید ۲۰ روز اره کاسنی دارم چخ مدقع بخورم ؟ یه مدت رژیم داشتم خیلی کم کردم عالی بودم عالی

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
نه شاید ۲۰ روز اره کاسنی دارم چخ مدقع بخورم ؟ یه مدت رژیم داشتم خیلی کم کردم عالی بودم عالی

کاسنی رو ۴۰ روز بخور

خاکشیر و اب ولرم هم ۴۰ روز

ولی بعدش دیگه بازم رعایت کن نوشابه شکر انواع سس خیار شور همه اینا مضره بخصوص ما که قراره باردار بشیم

بچه ها من تو ۱۲ جلسه گذشته توی باشگاه ۳ کیلو کم کردم سایزم امروز میگیرم ببینم چقدر کم شده !!ولی خیلی ...

منم خیلی وزنم بالا بود دکترم گفت اول وزنتو کم کن توی سه ماه از ۹۲ رسیدم به ۶۵ کیلو رژیم سفت سخت گرفتم سایزم از ۵۰ رسیده به ۳۸

حرف بقیه رو اهمیت نده عزیزم من جاریم بعد من ازدواج کرد الا ن بچش ۸ سالشه اون موقعها که زایمان کرده ب ...

منم نفرین نکردم دلم خیلی شکست ولی کاری نمیتونم بکنم چون حق دارن شاید من ... ولی خدا جواب دل شکستم کاش بده کاش 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
منم نفرین نکردم دلم خیلی شکست ولی کاری نمیتونم بکنم چون حق دارن شاید من ... ولی خدا جواب دل شکستم کا ...

میده من برای چی خودم‌وازهمه پنهان کردم بخاطرهمین حرفاس میترسم بگن

منم خیلی وزنم بالا بود دکترم گفت اول وزنتو کم کن توی سه ماه از ۹۲ رسیدم به ۶۵ کیلو رژیم سفت سخت گرفت ...

افرین به همتت .ماشالله داری.من قبل بارداریم ۵۵ بودم بعد از تقریبا ۳۵ هفته بارداری بچه رو که خارج کردن ۶۳ شدم الان یه کیلو کم کردم سایزم امشب مربی اندازه بگیره معلوم میشه.۵ کیلو دیگه کم کنم مث اول میشم.خیلی سخته چجوری هزار ماشالله انقدر زباد کم کردی!!من دو بار در هفته پلو میخورم روغن کلا حذف به حاش روغن زیتون میخورم.قند و شکر ۲۰ ساله نمیخورم. سس و نوشابه و خیارشورم که کلا کم میخورم با این حال رژیم گرفتن سخته

افرین به همتت .ماشالله داری.من قبل بارداریم ۵۵ بودم بعد از تقریبا ۳۵ هفته بارداری بچه رو که خارج کرد ...

البنه الان که رژیمم کلا سس و نوشابه و خیارشور و فست فود و تخمه و بستنی و ..ممنوع کردم

ولی هزار ماشالله چه همتی داری انقدر سایز کم کردی..

من بیشتر شکم دارم اویزون شده بود بعد سزارینم.الان یکم جمع و جور شده

منم نفرین نکردم دلم خیلی شکست ولی کاری نمیتونم بکنم چون حق دارن شاید من ... ولی خدا جواب دل شکستم کا ...

منم نفرین نکردم وقتی جاریم گفت خیلی دلم شکست گریه کردم مثلا براشون نذری میبردم میبرده بیرون مینداخته فقط یکی دوتاشون اینجورین مثلا تحصیل کرده ان، سنشون بالاس مجردن من همیشه حواشونو داشتم ولی اونا جور دیگه بودن رفته بودن گفته بودن این بچه نداره بخاطر اینکه داداشمون سر عقد گفته حق نداری بچه دار شی اصلا یه حرفای بی ربطی، باهاشون شوهرم قطع رابطه کرد چندین ساله الان ۸ ساله ولی شنیدم دختر خونه سالم سالم یهویی تب میکنه فک میکنن انفولانزا گرفته چند هفته خوب نمیشه و همش تب لرز تا میره میفهمن تخمدونش سیاه شده فوری عملش میکنن بعد یکسالم شنیدیم دوباره مشکل پیدا کرده رحمشو برداشتن، من هیچ وقت هیچ وقت نفرین نکردم نمیکنم حتی دشمنمو فقط میگم خداجون سپردم بخودت