2777
2789
عزیزم میفهممت بسپار به خدا من بعد سقط اخرم ی شب بعد شام میخواستیم بریم خونه یکی از همکارای شوهرم که ...

عاشق جملات دو خط آخرتم..دقیقا همینه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
عزیزم میفهممت بسپار به خدا من بعد سقط اخرم ی شب بعد شام میخواستیم بریم خونه یکی از همکارای شوهرم که ...

ولی وقتی علنی به همه بگن اونم من ک همه به مهربونی و دل صافی یادم میکنن 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچکدوم ساق پا و ساعد دست ثابت نیست اما شبا زیاد تر میشه مثلا الان چند روزه شدید بینیم میخاره الب ...

ببین توام مث من خودت انگار همیشه آلرژی داری.. این بده چون نمیزاره درست تشخیص بدی.منم همینجوری بودم فکر میکردم چون توت فرنگی زیاد خوردم بدنم خارش شدید گرفته..به هر حال حتما دنبالش باش

عاشق جملات دو خط آخرتم..دقیقا همینه

والا بخدا 

نمیدونم ی سری ادما چی فک میکنن که اینهمه دل میشکونن بدی میکنن زبون تلخ دارن

من که هر چی سنم میره بالاتر مرگ و میرای الکیو میبینم سعی میکنم یکم مهربونتر باشم میگم این دنیا ارزششو نداره

مگه اتفاقای بد و بیماری  و مشکلات و سقط و ..... اینا مگه دست من و توعه؟ که اگه بود همه بهترینارو واسه خودشون دست چین میکردن

منم دارم همش ولی سونو دادم گفت خیلی خیلی کم کبدت چربه چکار کنم.؟ یه مدت فقط خاکشیر ولرم صبح خوردم

ببین بیماری کبد بیماری خاموشه و متاسفانه وقتی انزیمای کبد بالا میره ینی سلول هاش داره میمیره و کبد عضویه که قدرت ساخت سلول جدید نداره.پس اگر واقعا قصد بارداری داری رو کبدت کار کن چون چه بخوای چه نخوای در طول بارداری همینجوریش هورمون های بارداری باعث اختلال تو کار کبد و صفرا هم میشه.پس پیاده روی کن فست فود نخور سوسیس کالباس مطلقا نخور..میوه خیلی خنک نخور.اب سرد نخور.ورزش کن راه برو.اب ولرم زیاد بخور در طول روز..روغنو خیلی کم کن بدنتو یه پاکسازی کامل کن که باردار شدی کبدت سالم باشه تو زیبایی و رنگ پوست بچه بی تاثیر نیست..

اخی عزیز دلم انشالله بزودی مامان بشی  مشکل بارداری داری ؟

نه عزیزم سالم ولی باردار نمیشدم تا فروردین امسال فهمیدم باردارم تو هفته شش قلبش تشکیل شده بود هفته هشت رفتم با خوشحالی صدای قلبشو بشنوم که گفت رشدش تو هفته شش و پنج رو متوقف شده ۲۲ اردیبهشت سقط شد دوماه اقدام نداشتم از مرداد اقدام داشتم که این ماه بتام شد ۵۸ بی بی مثبت ولی بعد دوروز اومد پایین پریود شدم که رفتم دکتر ازمایشات تکرار کرد امروز رفتم جواب گرفتم همچیخوب بود بجز تیرویید ویتامین دی دکتر گففت اول این دوتا درست شن بعد اقدام کن فعلا یکی دوماه گفت اقدامنداشته باش ، دوازده سال بدون هیچ مشکلی 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ببین توام مث من خودت انگار همیشه آلرژی داری.. این بده چون نمیزاره درست تشخیص بدی.منم همینجوری بودم ف ...

اره الرژی دارم به همه چی حتی به خیلی از داروها

اما حتما ازمایشو میرم ببینم چی میشه

منم دارم همش ولی سونو دادم گفت خیلی خیلی کم کبدت چربه چکار کنم.؟ یه مدت فقط خاکشیر ولرم صبح خوردم

یه مدت مثلا چند روز؟؟

عرق کاسنی ۴۰ روز ..روزی یه لیوان بخور عالیه

ولی وقتی علنی به همه بگن اونم من ک همه به مهربونی و دل صافی یادم میکنن 

حرف بقیه رو اهمیت نده عزیزم من جاریم بعد من ازدواج کرد الا ن بچش ۸ سالشه اون موقعها که زایمان کرده بود پرستار خودش میرفت سرکار گاها میگفتم کار داری بیار پیش من بزارش خواهر شوهرم بهش گفته بود بچتو نبر پیش سعیده اونا بچه دار نمیشن سر بچت بلای نیارن دلم خیلی شکست خیلی نفرین نکردم ولی اون بالای خودش جوابشو داد بسپار به بالایی

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ببین بیماری کبد بیماری خاموشه و متاسفانه وقتی انزیمای کبد بالا میره ینی سلول هاش داره میمیره و کبد ع ...

اره درست میگی یه مدت دقیقا چیزای ک گفتی رعایت نکردم حیفه نی نی هام سفید نشن پس برم بهش برسم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......