2777
2789
افرین به همتت .ماشالله داری.من قبل بارداریم ۵۵ بودم بعد از تقریبا ۳۵ هفته بارداری بچه رو که خارج کرد ...

من نون برنج کلا قطع کردم کل شیرینیجات ، فقط در روز دوتاشکلات تلخ ده گرم با چای، پروتیین میخورم یکی دو وعده در روز روغن استفاده میکنم در روز سه چهار قاشق ولی روغن زرد کره حیوانی یا روغن دنبه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم روباردارشدن تاثیرداره؟

نه عزیزم من ۹۲ کیلو بودم اردیبهشت بعد سقط دکترم گفت اولین کاری میکنی برو لاغر شو منم یک هفته بعد شروع کردم به رژیم تو سه ماه شدم ۶۵ ولی در کل شنیدم که روعن قند اینا دیگه روش نوشته تراریخته بهم گفتن نخور چون رو بارداری تاثیر داره

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

من با كلي اضافه وزن بارداري شدم...الان خيلي سخته همش بايد رژيم باشم... تو بارداري قبلي خيلي وزن كم كرده بودم 11 كيلو قبل بارداري كم كردم بعد كه بچم اون بلا ها سرش اومد ترسيدم اين دفعه هم رژيم بگيرم...چميدونم ...فكر ميكردم شايد اون رژيم وزن كم كردن باعث شد بچم اونجوري بشه... ادم وقتي يه بلايي سرش مياد همه چيزو به هم ربط ميده هي ميگه اگه اينكارو كرده بودم شايد فلان ميشد...چميدونم... :-(