💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
مری جون یعنی منم عجولم که ۹ ساله صبر کردم اخه پس کی جواب منو میده
نه اصلا عجول نیستی .مهرآ عج له.تو واقعا مورد خاصی هستی..دقت کردی هیچ وقت نتونستم درست و حسابی دلداریت بدم چون عمق دردت خیلی زیاده و واقعا از درکش عاجزم.فقط واست دعا میکنم همین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر من دو سالش بود سال ۹۰ از دستش دادم. ناراحتی قلبی داشت . الان یه جفت دوقلو پسر دو سال و نیمه دار ...
عزیز دلم خیلی خوشحال شدم برای منم دعاکن منم تقریباشرایطم مثل شماست امابچه من۴روزش بود الان بچه ندارم
میش برای سالم به دنیااومدن نی نیم یک صلوات بفرستین؟ انشاالله حاجت روابشین به نکات زیر توجه شود: شماره۱ واقعی شد ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.۲-انشاالله از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهدبود
قبل رفتنم به دکتر گرفتن ازمایش رفتم امامزاده براتون نماز خوندم اسم تک تکتون بردم برای السا جون دو رکعت نماز خوندم کلی گریه کردم بنیت هممون قران باز کردم گفتم ببینم چه سوره ای میاد تا اخر بخونمش قران باز کردم سوره مریم اومد درست اول سوره مریم ، خوندمش بنیت همتون که انشالله تا عید هممون مامان شیم