2777
2789
ای وای خدایا چقدر سخت  الهی که خوب بشه بزودی  یعنی الان فلج مغزی اش قطعی شده یا نه ؟ دک ...

ن حر کتی نداره همش ی زره دستشو تکون میدا و بهم نگاه میکنه خوب نشده دکترا میگن بیماریش دارویی نداره 

😆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل رفتنم به دکتر گرفتن ازمایش رفتم امامزاده براتون نماز خوندم اسم تک تکتون بردم برای السا جون دو رک ...

فدات بشم عزیز دلم انشالله دل خودت هم بزودی شاد بشه 

خیلی بمن لطف داری ممنونم از محبتت دوست خوبم 

اسمت رو هم نمیدونم چیه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
بچه اولم فوت کرد بچه دومم هنوز هست خدارو شکر معلول جسمی ذهنی میشن نمیتونن حرف بزنن راه برن خودشون غذ ...

خدا به داد دلت برسه خواهر.تو مادر نیستی تو یکی از فرشته های خدایی♥️♥️♥️خدا بهت صبر بده.هنوز بعد از ازمایشات ژنتیک علتش مشخص نشده؟با همسرت فامیلی؟میخوای دوباره اقدام کنی؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
اره هر دو عین هم پسر خالم شوهرم نمیدونم چ خاکی بریزم

بدیش اینه بایدقبل ازازدواج ازمایش ژنتیک میدادی باباالان جدیدا اینجوری مامان بابامن هم دخترخاله پسرخاله بودن هم دخترعمو پسرعموکجابچه هاشون اینجوری شد گندزدن به مملکت معلوم نیست چی به خوردمردم میدن

اخه واقعا زهرا (آرسام) بد شانسی آورده اولی که بند ناف دومی قصور پزشکی سومی هم باز یه دکتر بلانسبت بی ...

چه خوبه ک حداقل شما حرف منو میفهمین همین الکی الکی ها منو به این روز انداخته

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
خدا به داد دلت برسه خواهر.تو مادر نیستی تو یکی از فرشته های خدایی♥️♥️♥️خدا بهت صبر بده.هنوز بعد از ا ...

ن بیماری دخترم تو ازمایشا مشخص نشد با شوهرم فامیلیم پسر خالم فعلا قصد اقدام ندارم میترسم بعدی هم مریض شه از نوزاد وحشت دارم ولی دلم ی بچه سالم میخواد ک دیگه زجرایی ک این بچه هام کشیدن اون نکشه اون بخنده بگرده بخوره بازی کنه

😆
ن حر کتی نداره همش ی زره دستشو تکون میدا و بهم نگاه میکنه خوب نشده دکترا میگن بیماریش دارویی نداره&n ...

خیلی ناراحت شدم واقعا 

امتحانی که خدا برای شما در نظر گرفته خیلی سخت تر از امتحان ماست 

انشالله که خدا بزودی لطفش رو شامل حال کوچولوت کنه و شفا بگیره 

اگه تصمیم به بارداری بعدی داری بنظرم حتما حتما با چند تا متخصص خوب صحبت کن الکی ریسک نکن عزیزم 

نی نی اولت هم بدنیا اومد فوت شد یا توی شکمت ؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود