2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من کسایی ک باعث میشن ناراحت شی خواسته و ناخواسته کلا بذار کنار ، حتی اگه نزدیکترین آدما باشن ، ...

اخر هستن نمیشه بگم همونا هم بهترن دیگه حتی یه روزم.نمیتونم تحمل کنم چکار کنم دو ساله فقط کارم اینه دیگه نمیکشم

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
خداصبرت بده ودلتوبزودی شادکنه 

حال این دخترمم هیچ خوش نیست چهار سالش ولی چثه اش اندازه چند ماهه.. همش دعا میکنم خدا برام نگهش داره خیلی هم خوشگل و نازه ولی خیلی لاغر فقط استخون مونده براش بمیرم برا دلش

😆
بچه هاالان پشت پنجره اشپزخونم یه یاکریم اومدبهش گفتم یاکریم بروبه اون کریم بالایی بگودخترموبرگردونه ...

عزیزززم معلومه که خدا صداتو میشنوه و شنیده ..خونه خدا تو قلب های شکسته ست.فقط خدا به یا کریم میگه به این بنده عجولم بگو من زمانی رو برای باردار شدنت تعیین کردم که دیگه توش مشکلات نباشه صبوری کن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
عزیزم پیاماتو خوندم خیلی ناراحت شدم ایشا.... به زودی دلت شاد شه ناامید نشو سعی کن شوهرتو راضی کنی د ...

نترس عزیزم اقدام کن و بچه دار شو 

در صد خیلی کمی هستن مث من و ارسام که بدشانسی میارن و بارداری های ناموفق تجربه میکنن 

من هر کی دیدم بچه اشو از دست داد خدا زودی دوباره بهش بچه سالم داد 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
عزیزززم معلومه که خدا صداتو میشنوه و شنیده ..خونه خدا تو قلب های شکسته ست.فقط خدا به یا کریم میگه به ...

مری جون یعنی منم عجولم که ۹ ساله صبر کردم 

اخه پس کی جواب منو میده 

چرا خوردم ربطی ب فولیک نداشت دکترا میگن ژنتیکیه 😕اما بیماریش مشخص نیس

ببخش الان بچه ات زنده اس ؟ من زیاد متوجه نشدم 

مشکلش چی هست 

من چی بگم ک بچه هام فلج مغزی میشن خدا ی دری ب روم باز کنه

ای وای الان خوندم فلج مغزی 

متاسفم عزیزم 

هر دو این مشکلو داشتن ؟ 

رابطه فامیلی دارید با همسرت .

نترس عزیزم اقدام کن و بچه دار شو  در صد خیلی کمی هستن مث من و ارسام که بدشانسی میارن و بارداری ...

اخه واقعا زهرا (آرسام) بد شانسی آورده اولی که بند ناف دومی قصور پزشکی سومی هم باز یه دکتر بلانسبت بی شعور گفته زود اقدام کن که اونم جز خطای پزشکیه.

چون میگن بارداری هایی که خیلی پشت سر هم هست و فاصله خیلی کوتاهه احتمال به مشکل خوردن زیاده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
اخر هستن نمیشه بگم همونا هم بهترن دیگه حتی یه روزم.نمیتونم تحمل کنم چکار کنم دو ساله فقط کارم اینه د ...

مثل منی واقعاطاقتم تموم شده نمیدونم این روزامثل اسپندی که روآتیش ریختن شدم

اخه واقعا زهرا (آرسام) بد شانسی آورده اولی که بند ناف دومی قصور پزشکی سومی هم باز یه دکتر بلانسبت بی ...

اره دکتراش خیلی بیشعور بودن 

ولی بخدا من خیلی ها رو دیدم زود اقدام کردن حتی با سزارین 

بچه سالم هم آوردن