2777
2789
مری جون به به چه آیه قشنگی اومده برات  چقدر خوبه اینقدر ایمانت و توالت زیاده و بنده خوب خدایی& ...

عاشق خودتم و اون کیبورد باحالت🤣🤣🤣خط دوم پیامتو بخون..یکم شاد بشی بخندی..توالت زیاده...نه والا توالتم زیاد نیست🤣🤣🤣

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهرا جون من با همین زبون فارسی نه دعاهای عربی از خدا امشب برات آرزو میکنم بزودی بچه بهت بده 

خدا به هر زبونی صحبت کنی حرفا رو میشنوه 

من راحت ترم با همین زبان خودم باهاش صحبت کنم 

میگم خدایا منو که فراموش کردی هیچ ولی دوستای خوبم که دلشون شکسته اس 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
بچه ها بیایم همگی برای مهرا جون دعا کنیم این ماه حامله باشه و اگرم خدای نکرده پریود شد آخرین پریودی ...

وای عزیزم مرسی ممنونم بابت این همه لطفتت اره بابام مرد۱۳سالم بودمن شب حتمابایدبابام میخوابوندم خیلی بهش وابسته شدم وقتی رفت ۶ماه توخونه بودم دکترمیومدبهم سرم میزدهیچی نمیخوردم افسردگی شدیدگرفتم شیش ماه سرم غذات باشه خیلی زیادواقعاتحمل این غم ونداشتم اینقدربی قرارم که اصلا باورت نمیشه عزیزم یکی ده دقیقه بامن زندگی کنه میفهمه جیگرش اتیش میگیره 

عاشق خودتم و اون کیبورد باحالت🤣🤣🤣خط دوم پیامتو بخون..یکم شاد بشی بخندی..توالت زیاده...نه والا توا ...

وای خدا این تبلتم برای خودش هر چی بخواد میزنه 

من زده بودم توکلت اون برای خودش تغییر داده توالتت 

دیگه همه باید به پستای عجیب غریب من عادت کنید از الان 

خودمم کلی خندیدم   

دوستان من این ماه ۶روز عقب انداختم.امروزظهر لکه ی قهوه ای خیلی کم دیدم..ولی تا الان کمر درد تقریبا شدید دارم....ممکنه باردارباشم یان؟؟؟

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🍃❤.... .......۲۰/۹/۹۹..خدایا مرسی ک منم مامان شدم
وای عزیزم مرسی ممنونم بابت این همه لطفتت اره بابام مرد۱۳سالم بودمن شب حتمابایدبابام میخوابوندم خیلی ...

اخی عزیز دلم توی سن حساس نوجوانی بودی خیلی ضربه بدی خوردی 

واقعا مرگ پدر مادر سخته من خدا رو شکر سایه اشون بالای سرم هست ولی خدای نکرده وقتی بهش فکر میکنم میگم وای نه من تحملشو ندارم 

هر وقت سقط میکردم بخودم دلداری میدادم میگفتم خدا رو شکر عزیزانم سالم هستن پدر مادرم سایه اشون بالاس سرم هست ، بخودم میگفتم باز بچه دار میشم جاش پر میشه ولی اگه پدر مادرم طوری بشن دیگه جاشون پر نمیشه . همیشه با این فکر به  خودم بعد هر سقط امید و دلداری میدادم . گرچه داغ بچه هم خیلی سخته ادمو داغون میکنه 

دوستان من این ماه ۶روز عقب انداختم.امروزظهر لکه ی قهوه ای خیلی کم دیدم..ولی تا الان کمر درد تقریبا ش ...

به احتمال زیاد لک لانه گزینه هست 

خوب اگه شش روز عقب افتادی بی بی بزن عزیزم الان نشون میده دیگه 

به احتمال زیاد لک لانه گزینه هست  خوب اگه شش روز عقب افتادی بی بی بزن عزیزم الان نشون میده دیگ ...

میترسم  بزنم منفی باشه..

وای عزیزم مرسی ممنونم بابت این همه لطفتت اره بابام مرد۱۳سالم بودمن شب حتمابایدبابام میخوابوندم خیلی ...

روح پدر عزیزت شاد باشه عزیزم 

انشالله اونقدر غرق شادی و خوشبختی بشی با چند بچه قد و نیم قد توی زندگیت که روح پدرت هم از اون بالا شاهد خوشبختی تو. باشه و به آرامش بیشتر برسه 

مهرا جون بازم قوی باش مث همون سیزده سالگی ات 

لک لانه گزینی  منظورم بود  امان از این کیبورد مسخره

فعلا ک یک گوشه درازیدم تکون نمیخورم..چون یه دفهه سقط شده براهمون استرس دارم شدددید