2777
2789
من دخترم ۶سالشه .زایمان زودرس داشتم ۳۴هفته و ۵روز دنیا اومد حتی دستگاهم نرفت با خودم اومد خونه فردای ...

متاسفم عزیزم تو هم به جمع ما اضافه شدی 

منم تازه به این جمع اومدم 

انشالله که بزودی باردار بشی  و غم هات فراموش بشه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنیا جون تاپیک رو خوندم و کلی اشک ریختم  خیلی خیلی ناراحت شدم از اتفاقی که برات افتاده  ا ...

ممنون عزیزم ببخش اگه که ناراحت شدی

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
نه عزیزم هر وقت باردار شدی هر روز ۷۰۷ مرتبه از روز اول تا اخر حاملگی میگی یا وارث ... اون کلمه الحف ...

البر را برای پسرم موقع تولدش تو بیمارستان  حوندم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مشوق اصلی من مادرم بوده. پدر من خیلی محتاطه و بسیار انرژی منفی است ،در گذشته همش فکرش این بود اگه بچ ...

خداوند مادرتونو رحمت کنه عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
فقط اینکه هر کدوم از این دستوراتو خواستی انجام بدی، روی تعداد دقت کن و اصلا کم و زیاد نکن... و با خو ...

آخه آدم اشتباه میکنه مثلا شک میکنه میگه کمتر گفتم

بچه هاعلائم بارداریتونولطف میکنید

من سرگیجه تهوع بیحال میشم 

مشوق اصلی من مادرم بوده. پدر من خیلی محتاطه و بسیار انرژی منفی است ،در گذشته همش فکرش این بود اگه بچ ...

خیلی متاسفم برای غمت عزیزم انشالله خدا مامانتو بیامرزه میشه بگی چرا فوت کردن؟

لطفا اگه میشه بگو شما چطوری بچتونو از دست دادین؟

نه عزیزم هر وقت باردار شدی هر روز ۷۰۷ مرتبه از روز اول تا اخر حاملگی میگی یا وارث ... اون کلمه الحف ...

تا آخر عمرم باید اون ذکرو بگم؟

تا آخر عمرم باید اون ذکرو بگم؟

فک کنم تا موقع تولد 

بحق فاطمه  زهرا  این دفعه سلامت بعلش میگیری  حتما حتما  پیش یه دکتر کاربلد ویزیت ...

الحمدالله ...دکترم کار بلده اسم انداخته قبلا زیر نظر یه نفر دیگه بودم از بهمن که بزور نوبت دادن بهم تحت نظرشم با کلی آمپول و قرص شدم ...

التماس دعا

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕