2777
2789
بله عزیزم کسی که سابقه سقط داشته به محض اینکه مطلع شد بارداره تا روزی که بچش بدنیا بیاد دقیقا باید ت ...

مرسی عزیزجااان...

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=106463418]به دکتره میگفتم بچم حرکاتش کم شده میگفت لوس شده🤤🤤🤤وااای خدایا ینی ادم میتونه انق ...

انقدرااا مث بچه های ما هر روز قربانی قصور پزشکی دارن میشن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
عزیز دلم قربونت  انشالله هرچی ار خدا  میخای بهت بده عزیزم  مهربون😚

دستور اول :همون ۷۰۷ مرتبه یا وارث

دستور دوم : اگر کسی بچه دار میشود ولی معمولا بچه او در دوران طفولیت میمیرد، بجهت بقا و طول عمر این بچه در هر روز  ۲۰۲ مرتبه  «  اَلْبَرُّ » گفته شود
.
دستور سوم : به نیت جلوگیری از سقط بچه چه توی دوران حاملگی و یا مردن اون بعد از تولد،  اسم  « اَلْحَفیظ » رو روی نقره کنده شود و همراه مادر (قبل از فارغ شدن) و یا همراه بچه بعد از تولد باشد

عین پیامی که واسم داده رو کپی کردم

دستور اول :همون ۷۰۷ مرتبه یا وارث دستور دوم : اگر کسی بچه دار میشود ولی معمولا بچه او در دوران طفول ...

فقط اینکه هر کدوم از این دستوراتو خواستی انجام بدی، روی تعداد دقت کن و اصلا کم و زیاد نکن... و با خودت نگو چند تا بیشتر بگم تا اثرش زیاد بشه، این طرز فکر اشتباهه.

پس روی تعداد دقت کن و اصلا کم و زیاد نخون و حتما به تعداد خواسته شده بخون، یه تسبیح بگیر و با حضور قلب بخون تا اشتباه نشه

فقط اینکه هر کدوم از این دستوراتو خواستی انجام بدی، روی تعداد دقت کن و اصلا کم و زیاد نکن... و با خو ...

اینا رو یه انسان عارف و وارسته بهم داده که چشم دل داره.

خب دیگه بخاطر همین از قبل زمینه زندگی مستقل و جدا رو داشتی و خیلی سال پیش با دلتنگی کنار اومدی و واب ...

مشوق اصلی من مادرم بوده. پدر من خیلی محتاطه و بسیار انرژی منفی است ،در گذشته همش فکرش این بود اگه بچه اش بره خارج از ایران، حتما اتفاق بدی براش می افته.

اما مامانم منو خیلی تشویق میکرد.

من رتبه یک کنکور دکتری فیزیولوژی  سال ۸۷ بودم و یک فرصت ۶ ماهه میخواستم برم المان. البته بورسیه بودم و هیچ بار مالی برای خانواده نداشت.

بابام که مدام زبانش نه بود. اما مامانم خیلی تشویقم کرد و باعث شد که توی این راه محکم بشم و بگم میخوام برم و انجامش دادم. حیف که خودش فرصت کمی توی دنیا داشت و نبود تا موفقیت و خوشحالی منو ببینه.

تنها کسی که هر روز دلم واقعا براش تنگه، مادرم است.

برای عروسی ام حاضر نشدم لباس عروس بپوشم، هر چی مادر شوهرم اصرار کرد و حتی خانواده ام، قبول نکردم. یه لباس نباتی روشن انتخاب کردم. چون حاضر نبودم حالا که مامانم نیست کسی منو توی لباس سفید ببینه😔😔

مهرا بی بی چک بزن ما از تو بیشتر منتظریم خیلی دلم روشنه برات به امید خدا

عزیزجانم میبینی تاقرص میخوردم خوب بودم خودم خابم دلشورم دوباره قطع کردم شروع شدتمام ناامیدی دنیااومده جلوچشمام جوری کن میرم تواتاق بچم زارمیزنم جیغ میزنم 

مشوق اصلی من مادرم بوده. پدر من خیلی محتاطه و بسیار انرژی منفی است ،در گذشته همش فکرش این بود اگه بچ ...

روحش شاد عزیزم متاسفم غم از دست دادن مادر خیلی سخته و خدا رو شکر ک کنار همسرت آرامش داری انشاله از این به بعد فقط شادی روانه زندگیت بشه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......