2777
2789
خواهر من تو دوران عقد همینجوری باردار شده بود تازه منی روی کشاله رونش ریخته شده بود.ببین فقط باید خد ...

چه جالب 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا شکرت اینجا تو تایک ها همش میگن حالم از بچه داری و بچم بهم میخوره و ... همش مینالن بعد ناخواسته ...

تو رو خدا اینقدر غصه نخور 

تو خیلی جونی خیلی فرصت داری 

درسته با سن کمت غم خیلی بزرگی رو تجربه کردی اونم سه بار 

ولی امیدوار باش 

تو در آینده یک مادر زن و مادر شوهر خیلی جون میشی با بچه هایی که خدا بزودی قراره بهت بده 

دیشب یکی تاپیک زده بود که دختر دوست داره یک دوقلو پسر داشت بازم حامله بود پسر شده بود 

میگفت میخوام بندازمش چون پسره 

وای خدا اعصابم خرد شد 

این جور آدما رو میبینم 

خدا  چه راحت بهشون بچه میده باز اون طوری ناشکرن 

یکی مث منم حاضر بخاطر بچه دار شدن هر کاری بکنه حتی با جونش و مریضی گرفتن با خدا معامله کنه بگه خدایا کاش سر۷ داشتم کاش بدترین بیماری رو میگرفتم ولی بچه ام زنده بود 

خدایا خودت ببین اخه این عدالته !؟

مریم شما حست بمن چیه؟ من حس میکنم شما بازم پسردارمیشی.شایدم قبل عید اقدام کردی

من برای خودم حس می کنم دختر میشه و راضیم به رضای خدا.من کی ام ذره ای کوچیک و ناچیز تو این عالم عجیب و بزررررگ که بخوام واسه حاکم این جهان تصمیم گیری کنم وظیفه من فقط اطاعت و شکرگزاریه.همش به خودم اینا رو میگم..

واسه تو حس میکنم خدا بهت پسر میده انشالله

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
دیشب یکی تاپیک زده بود که دختر دوست داره یک دوقلو پسر داشت بازم حامله بود پسر شده بود  میگفت م ...

خدا نکنه تو رو خدا واسه بیماری دعا نکن ..اون خانوم هم داره اینطوری امتحان میشه

من برای خودم حس می کنم دختر میشه و راضیم به رضای خدا.من کی ام ذره ای کوچیک و ناچیز تو این عالم عجیب ...

آفرین حست خیلی خوبه..ازت خوشم اومد😂😂

حس من که همیشه برعکس میشه

هفته ۲۴ هیچ علتی واسش پیدا نکردن... بچه اولم بود همه چیز آزمایش سونو رشد بچه وضعیت خودم در حد عالی ب ...

ای بابا چقدر بد 

بدون هیچ علتی 

دکتر بمن گفت اگه بدون علت باشه فقط اسمشو میشه گذاشت بدشانسی 

برای من هنوز جواب آزمایشات بچه نیومده ولی مطمینم سالم سالم بود از بدن لعنتی خودم بوده 

آمپول هپارین و اسپرین ضرر نداره عزیزم بنظرم حتی بدون مشکل هم هستی مصرف کن 

انشالله که خدا اینبار بهت یک نی نی سالم بده که قلبش صد سال برات بزنه 

بچه ها من گناهم چی بود که خدا فرشتمو گرفت چرا تو جوونی پیرم کرد چرا تا آخرعمرم حسرت به دل گذاشت من ...

هیچ گناهی نداری فقط امتحان و آزمون خداست اینو سعی کن درک کنی کمتر اذیت میشی.تمام انسان های روی کره زمین تو بوته آزمایش قرار میگیرن واسه تو هم این مدلی بوده..صبوری کن عزیزم خداوند به موقعش پاداشتو میده بهش اعتماد کن 

دیشب همش خواب میدیدم عروس شدم 

میگم حتما میخوام بمیرم 

از مردن دیگه نمیترسم بلکه دوستش هم دارم 

فقط از مردن با درد و توی بستر بیماری میترسم 

الهی بمیرم چقدر غمگین 

خدا نکنه عزیزم.این شد تنها یادگاری پسرم.رفتم گریه کردم گفتم حداقل بیا به خوابم...خواب دیدم تو بیمارستانم همه میگن بچت مرده منم میگم نه الان زنده میسه یه نفر بهم گف اگه هرروز زیارت عاشورا بخونی و روزی یه دونه سیب بخوری زنده میشه...

نمیدونم مفهوم خوابم چی بود

دیشب همش خواب میدیدم عروس شدم  میگم حتما میخوام بمیرم  از مردن دیگه نمیترسم بلکه دوستش ه ...

خدا نکنه.اینجوری تعبیر کن حتما باردارمیشی اونم از نوع دختر😊 انشالله عروسیشم میبینی