2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاد روزی که با دستای خودم دادم خاکش کنن بغلم بود میفتم جیگرم آتیش میگیره

ناراحت شدم برات عزیزم انشالله خدا بهت صبر بده و بزودی یک فرشته ناز 

من که دیونه شدم اینقدر تپی خیابون  موقع راه رفتن با خدا حرف میزنم ازش گله می‌کنم بعضی وقتا میبینم عابرا دارن با تعجب بهم نگاه میکنن حالا خدا رو شکر زبانم رو نمیفهمن 

خیلی دلم از خدا گرفته گفتم خدایا اصلا من بنده بد تو آیا تو دلت میاد این طور یک مادر داغ دار رو چندین بار عذاب بدی پس کجاس اون بزرگی ات اون مهربونی ات 

بخدا اگه حداقل حکمتش رو بدونم بازم راضی میشم 

اصلا چرا میده که اونقدر با بی رحمی ازم پس میگیره 

اخه مگه من بنده اش نیستم چند بار امتحان چند بار عذاب دیگه بسه خدایا 

جونم رو بگیر خلاصم کن 

من زندگی رو نمیخوام کاش بجای ادمایی که مریضن و دنیا رو دوست دارن من بمیرم و اونا خوب بشن 

زخمی که توی  قلبم هست اونقدر عمیقه حد نداره 

خدایا کاش صدام رو بشنوی منم ببری پیش بچه هام از زندگی و عذاباش خلاص بشم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
ناراحت شدم برات عزیزم انشالله خدا بهت صبر بده و بزودی یک فرشته ناز  من که دیونه شدم اینقدر تپی ...

😔😔😔😔😔

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
سلام فرشته جونم خوبی عزیزم؟ کم پیدایی!!کارای جا به جایی خونه ات دیگه تموم شد به سلامتی؟

سلام فدات شم خوبی اره عزیزم خیلی وقته ....فردا وقت دکتر دارم برام دعا کن یه راه درست بهم نشون بده هی نپیچونه بتونم آذر اقدام کنم

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
مهرا ببخش شبی تورم با حرفام اذیت کردم

نه عزیزم من شب وروزم خراب هست اینجهم درددل نکنیم که میمیریم الان به شوهرم گفتن بچم بارفتنش نصف منم بردزیرخاک سخته یه عمریایه نصف روح زندگی کردن

ناراحت شدم برات عزیزم انشالله خدا بهت صبر بده و بزودی یک فرشته ناز  من که دیونه شدم اینقدر تپی ...

الان مری بودحسابی شاکی میشدعزیزم خداروبابت داشته هات شکرکن تانداشته هاتوبهت بده منم حالم بدتربودبااین کارم ارامشی عجیب گرفتم قانون شکرگذاری کم نیست بابت هرچی داری شکرکن عوضشومیبینی شک نکن 

سلام عزیزان خوبین .

السا جان عزیزم یه جوری شوهرتو راضی کن با مشاور وسع ختم  زیارت عاشورا هم بردار 

.من یا صبح زود یا شب  که خلوت باشع میرم سر مزار پسرم باش حرف میزنم این دفعه حتما ازشون  میخام دعات کنن ایقدر بچه کوچیک هست به همگی سلام میدم ‌...... تازگی  یه پسر ۶ ماهه آوردن  مادرش بعداز چندین سال  نازایی  به زور شوهرشو راضی بع ای وی اف کرد وخدا بهش دوقلو داد مرده حوصله سروصدای بچه ها را نداشت و یه روز که بچه گریه میکنه عصبی میشه دعوا میکنه   وای خدا خدا نمیتونم بگم😭😭😭😭😭😭😭😭 جلوی مادره😭😭😭😔😔خدایا قبلم توان نداره بچه را میزنه زمین😭😭😭😭😭😭😭😭

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
چجوری یعنی؟متوجه نشدم من

منم تو سایت خوندم  یه بار  میگفت بعد اتمام  کار  با سرنگ از کاندوم درمیاورد به خودش تزریق میکرد سریع 😕

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه ها چه طوری میشه امضا گذاشت زیر آسمون  من خیلی سال هست نی نی سایت نیومدم واقعا فراموش کردم ...

برو نی نی سایت من بزن روش بعد برو اطلاعات کاربری  نوشته امضا     ببین درست گفتم