2777
2789
عزیزم شوهرت شغلش چیه؟ میگم یعنی شتید بخاطر شغلشه که اینقدر یکدنده شده

شغلش آزاده اینجا پیتزا فروشی داره با دو نفر دیگه 

اما ایران هم بیزینس خودش رو داره زیاد در رفت و آمد هست خرید فروش زمین 

نه بابا حاملگی من اونو از زندگی عقب ننداخته چون شغلش آزاده و دست خودش هست 

ولی خوب خودمو از درس عقب انداخته منظورش خودم هست میگه اگه بچه دار نمیشدی الان درست تموم شده بود کار خوب پیدا میکردی کلی درآمد داشتی 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دقیقاولی دوماه ازاسترس واضطراب و افسردگی شدیدتخمکم ازادنمیشدتااین ماه که شد

منم دقیقا مثل تو بودم حدود ۴ تا ۶ ماه اصلا تخمک نداشتم دیگه دکتر بهم شک کرد احمق عوضی برگشت بهم گف تو دیگه تخمدان هات از کار افتادن داری یائسه میشی باید تخمک اهدایی بگیری تویی که تخمدان هات با این همه آمپول کار نمیکنه دیگه به طور طبیعی که دیگه هیچی...فک کن منی که هنوز داغ بچم تازه بود برام هنوز شیرم خشک نشده بود این حرف چقد سنگین میتونست باشه اون لحظه هزار بار مردم

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
ببین من خیلی وقته توی یک پیج توی اینستا عضوم  به اسم سفر کرده  وای نمیدونی چقدر وحشتناکه ...

منم اونجا عضوم ولی نمیدونم چرا به هیچ عنوان نتونستم عکس دخترمو بزارم اونجا اصلا دلم نیومد

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
اره واقعا اتفاقا همین شوهر من که اینقدر برام ناز میکنه چند سال پیش گفت بیا اسپرم اهدا کنم حالا که خ ...

بگو اهدا پیشکش بیا فعلا باغچه خودمون ابیاری کن 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

من خیلی خواب میبینم مامانم حامله شده بچه آورده همشم دختر هست توی خوابم 

بعد من مث ابر بهار اشک میریزم میگم تو بچه اوردی که دل منو بسوزونی بگی من میتونم با این سنم بچه بیارم ولی تو نمیتونی بچه بیاری 

این خواب خیلی برام تکرار میشه 

طفلی مامانم اینقدر. غصه منو خورده که ناراحتی قلبی گرفته توی این سالها  با اینکه جون هست و از من پونزده سال فقط بزرگ‌تره 

ولی بخاطر من خیلی غصه میخوره طفلی 

گفتن نداره ۱۰باررابطه داشته باشی نمیشی انوقت ببین چجوری باردارمیشن 

اصلا کار دنیاس اونایی ک نمیخان زرت زرت حامله میشن دوقلودو پشت سر هم ک برن سقط کنن یکی هم مث ما

قربون قدرت خدا برم این گداها میبینین چقدر بچه دارن 

یک گدایی هست در خونه مامانم میاد مامانم میگه هر سال یکی میزاد هی شکمش پر میشه هی خالی میشه 

من خیلی خواب میبینم مامانم حامله شده بچه آورده همشم دختر هست توی خوابم  بعد من مث ابر بهار اشک ...

وای دقیقا منم همین خواب همیشه میبینم ک مامانم بچه اورده یا زایمان کرده همش یا خودش میبنه ک باز بچه دار شده مامانم میگه تو برا بچت ببین چقدر نابود شدی غصه میخوری پس ببین من تو رو میبینم اینجوری چی میکشم