2777
2789
عنوان

بااین شوهر عن چیکار کنم

269 بازدید | 14 پست

ی ماهه ی انررژی منفیه خیلی بدی بهم میده ی شب با قیافه غمگین میاد ی شب با قیافه و حرکات عصبی ی شب طلبکارانه خلاصه هرشب ی حالت ناخوشایند میاد ی شب مست پاره اصلأ حال روحی خوبی نداره همه اینا در حالیه ک من بااینکه باردارم خیلی سعی کردم ارومش کنم بماند ک هراز چندگاهی ب من نیش و کنایه میزنه بیشترم راجب خانوادش بهم تیکه میندازه حالا یا ب شوخی یا جدی درصورتی ک من اصلأ با خانوادش مشکلی ندارم امشب داشت با مادرش تلفنی حرف میزد بد ک قطع کرد گفت ببین چقدر مادر من عاقل حال تو رو میپرسه ولی تو چی؟؟؟ی سلام بهش نمیرسونی گفتم شما دارید تلفنی حرف میزنید من چیکار دارم بپرم وسط بگم سلام برسون بد قهر کرد دیگه باهام حرف نزد اومد خابید واقعأ ازش خسته شدم دیگه نمیکشم مدام بدون اینکه اصلأ مشکلی بین منو خانوادش باشه حرفی هم نشده ی جور خاصی جانبداری میکنه ازشون مثلآ داریم شوخی میکنیم راجب خودمون میگه من ب مادرم خیلی بیشتر از تو اعتماد دارم اصلأ نمیتونم بفهممش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم باردارم و بچه کوچیک دارم شوهرم بشدت سرد و یخه و محل سگ بهم نمیده بزور هم کلام میشه باهام دیگ خستم 😔امشب گفتم زیر دلم درد گرفت بسک بچه رو گرفتم و..بیا یکم‌نگهش دار گفت بمن چع! مگ دنبالت بودم بچه بیاری اوردی نگه دار...همینقدر راحت ناراحتی جسمی ک داشتم ،زد قلبمم شکست 😅👌

بیا بزنیم ب بیخیالی بخاطر بچه توی شکممون لااقل 😅الان ببینیم صورتم خیسه از اشک ب هیچیه شوهرم نیست نش ...

منم دیشب تا صبح گریه کردم داشت منو میکرد زیر ماشین ک از منو بچم خلاص بشه 

منم دیشب تا صبح گریه کردم داشت منو میکرد زیر ماشین ک از منو بچم خلاص بشه

هی...راهی نداریم خواهر زن ک بودیم هیچ شکر خدا مادرم شدیم خدا کمکمون کنه زندگیمون یکم سر و سامون بگیره ان شالله