2777
2789

ادم انقدر تنگ نظر😂 

حالا خوبه بنز و bmwنداریم اونموقع چیکار میکردید 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو چشم بودن کمبودیه که خیلیا دارن عزیزم😂

من اصلا تاپیکو زدم رفتم گهگاهی اومدم جواب ریپلای دو نفرو دادم  بعدش باز میرفتم اینستا  

برام مهم نیس کلا ولی دلم به حال یه عده سوخت واقعا

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

دیگهههه آدم باید خیلیی کمبود داشته باشه واسه همچی چیزی اهمیت قائل باشه

یه تاپیک بود همه داشتیم دور هم میخندیدیم یهو رفتم اومدم دیدم ترکیده  

اخه دعوا هم نشده بود برای چی ترکید نمیدونم 

کی تاپیک زده بود شانزدهمین کاربری بیشعور منظورش چی بود تو پربازدیدها رفتم ترکیده بود تاپیک شما بود؟

نع  من نبودم منظورش

من اصلا تاپیکو زدم رفتم گهگاهی اومدم جواب ریپلای دو نفرو دادم بعدش باز میرفتم اینستا برام مهم نیس ...

سوتفاهم نشه من اونایی گفتم کمبود تو چشم بودن دارن که میان تاپیک پربازدید الکی گزارش میزنن شلوغ میکنن

نع من نبودم منظورش

همونی که نوشته بود ۱۰ تومن ب گدا دادم؟

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

همونی که نوشته بود ۱۰ تومن ب گدا دادم؟

اون من بودم اره

اون من بودم اره

اول فکر کردم جدی گفتی 

بعد کامنتا رو ک دیدم 

خیلی خندیدم 

اینم بگم امروز حالم خیلی بد بود 

ولی خدا خیرت بده باعث شدی دودقیقه لبخند روی لبم بیاد 🌸

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

من هم یک تاپیک داشتم نقد چند تا فیلم جشنواره ای بودچند نفر فحش دادن بهم جواب ندادمسکوت کردماومد تو پ ...

چرا بعضیا دا میشکونن ب نظرت 

چرا میخوان حالتو بگیرن جی عایدشون میشه ؟

اول فکر کردم جدی گفتی بعد کامنتا رو ک دیدم خیلی خندیدم اینم بگم امروز حالم خیلی بد بود ولی خدا خیرت ...

❤️❤️