2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این ماه دیگه نمیخوام دارو بخورم .. 

چه دارویی...گرمیجات بخور حتما  فولیک اسید اینا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممنونم عزیزم.شماخودت چی؟ اقدام نکردی

من انزیمهای کبدیم بالاست دارم دارو میخورم...دیشب عصبی شدم دفترچمو و سنوها را پاره کردم شوهرمم خبر نداره  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممکنه که لقاح انجام شده باشه و به خاطر تغییرات هورمونی درد داشته باشی. مهرا جان باید آروم باشی و اس ...

براهمین میخام اینجاهمه کمک کنیم حرفاخوب بزنیم این اتفاق دیروزبهشت زهراتاحدمرگ بردتم بعددیدم چی شدهیچی من داغون شدم اون که رفته برنمیگرده

من انزیمهای کبدیم بالاست دارم دارو میخورم...دیشب عصبی شدم دفترچمو و سنوها را پاره کردم شوهرمم خبر ند ...

ای وای عزیزم.چرا؟ منم انزیمهام خیلی بالابود ک البته فهمیدم ازخوردن گرمی زیاده.یمدت گرمی نخور و ی دکتر کبد هم برو

انشاله این ماه بارداری  هم شما هم مهرا و هم باران جان...بقیه هم هر وقت رفتن اقدام انشاله زود بگ ...

مرسی عزیزدلم منکهذچشمم اب نمیخوره سه ماه امیدداشتم نشدفقط ضربه خوردم

من انزیمهای کبدیم بالاست دارم دارو میخورم...دیشب عصبی شدم دفترچمو و سنوها را پاره کردم شوهرمم خبر ند ...

آزمایش خاصی داره آنزیم کبد؟ میشه اسمشو بگی . من از دکتر طب سنتی  شنیدم کسی ک آنزیماش بالاس گرمی زیاد نخوره و ناشتا خاکشیر بخوره 

خدایا شکرت❤
براهمین میخام اینجاهمه کمک کنیم حرفاخوب بزنیم این اتفاق دیروزبهشت زهراتاحدمرگ بردتم بعددیدم چی شدهیچ ...

عزیزم.چرااینقدر به خودت فشارمیاری؟ اصلن بنطرم بهشت زهرا نرو و اصلن به گذشته فکر نکن.بجاش سعی کن به ایندت فکر کنی واینکه بدنی سالم داشته باشی تا فرشته نازت زودتر بیاد تودلت.بفکر اون باش ک بتونی سالم بدنیا بیاریش خوشبختش کنی.اصلن به گذشته فکر نکن

عزیزم.چرااینقدر به خودت فشارمیاری؟ اصلن بنطرم بهشت زهرا نرو و اصلن به گذشته فکر نکن.بجاش سعی کن به ا ...

دیروزرفتم پیداش کنم بعدفهمیدم هیچوقت نمیتونم پیداش کنم برام فقط یه خاطره تلخ موندانشا...خودمم همین ومیخام

خوبه شما علتشو میدونین غِلظت خون یا انزیم کبد...من بدبخت چی بگم هیچ کدومونداشتم.هنوزم نمیدونم چه بلایی سرش اومد.بعضی وقتاحالم از خودم بهم میخوره نتوسم نگهش دارم.درسته دست خداس ولی خودمم حرکت نداش فکرکردم طبیعیه.....امروز اصلا حالم خوب نیس.گاهی وقتا از نقش بازی کردن و تلقین کردنم خسته میشم