💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه هابیاییداینجابهم کمک کنیم شماهم کمکم کنیدانرژی بدیم واسه بارداری ازغم وغصم خبری نباشه من بااین غ ...
توی قسمت سرچ اون بالا بزن میخایم با قانون جذب باردار شیم ... برو تو تاپیکش ی سری از خانما هستن ک با جذب باردار شدن و یا دارن میشن ی سری برنامه رو اجرا میکنی ،،، هم واسه روحیه ات خوبه و هم بهت انگیزه میده،، بلد نیستم اینکشو بذارم
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
انشاله این ماه بارداری هم شما هم مهرا و هم باران جان...بقیه هم هر وقت رفتن اقدام انشاله زود بگیره