2777
2789
امروزیکی ازدوستای شوهرم پدرشده اتاق بیمارستان وتزیین کرده بودن خانومش لباس دوخته بودخانوم یکی ازدوست ...

عزیزم میدونم اینجور جاها سخته من جاریم دوماهه زایمان کرده اصلا نه پیشش رفتم نه زنگ زدم البته یه شهر دیگه است دو سه ساعتی فاصله داریم ولی نمیدونم وقتی بیاد چجوری باهاش مواجه بشم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

شما جای من بودید چکار میکردید

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میدونم اینجور جاها سخته من جاریم دوماهه زایمان کرده اصلا نه پیشش رفتم نه زنگ زدم البته یه شهر ...

ببینیش بدترم‌میشی منم همسایمونومیبینم غش میکنم ازفشارعصبی

وای چرا .

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

نه فقط اگه گذرا باشه مشکلی پیش نمیاد چون خواهر زاده شوهرمم ۲۰روز بعد سزارین من زایمان کرد برا اونم نه زنگ زدم نه جشنشون رفتم بعدش یه عروسی دیدمش بعد  دو ماه  رفتم پیشش ولی خیلی ننشستم کنارش 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
امروزیکی ازدوستای شوهرم پدرشده اتاق بیمارستان وتزیین کرده بودن خانومش لباس دوخته بودخانوم یکی ازدوست ...

میفهممت

من دبشب رفتم دیدن نوزاد دختر دوست شوهرم

پارسال این موقع من باردار بودم و اون نبود الان اونا بچه شون بدنیا اومده و ما......

خدا براشون حفظ کنه ایشا....

ایشا.... این ماه باردار میشی غصه نخور قربونت برم

نه  عزیزم اونکه داده بخادنگه میداره زعفرانم هیچ کارس منم لک داشتم قبل پریودم بعدقطع شدچندوقت اق ...

عزیزم من دوازده ساله منتظرم فروردین امسال باردار شدم که اواخر اردیبهشت سقط شد دوماه مراقبت داشتم دوماه اقدام بودم ماه پیش پریود شدم این ماه که اینطوری شد دیگه روز قبل پری لکه بینی افتادم گفتم این ماهم نشد که از دیشب قطع شد شک کردم دوباره بی بی زدم ظهر یه حاله  کم رنگ افتاد حالا نمیدونم درست یا نه ولی دیروز تا تونستم زعفرون و تخم شوید دم کردم خوردم که پریودیم بیاد

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ممنون دو روز دیگه تکرار میکنم، چون دیروز تازه موعدم بود ، بنطرتون اون لک بینی تو این دوروز پری نبوده ...

اره عزیزم صبح بی بی تست بزن ..چیزی نمیشه فداتشم .. انشاله لکه هم لانه گزینیه❤❤❤ 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
نه عزیزم خیلی ناامیدم دیگه امیدی ندارم قسمت منم این بوده

یعنی چی اخه این چ حرفیه

شاید الان که داری حرف از نا امیدی میزنی ی بچه تو شکمت باشه خدارو.چ دیدی

انرژی منفی نده بهش😍😍😍

سلام عزیزم.چهره اش اینه زود به زود بیای به تاپیک سر بزنی که مجبور نشی اینهمه صفحه رو بخونی😉😉😉😉♥️ ...

سلام گلم

بخاطر سرگیجه و یه سری مشکلات دیگه وقت نکردم بیام